Uite cu ce animal poate fi comparată FEMEIA în funcție zodie!

Femeile deseori sunt comparate cu animalele de pradă. Vedeți mai jos, cu ce animal poate fi comparată fiecare femeie în funcție de zodie.

CAPRICORN – CÂINE

Câinele – animalul care e gata să-şi sacrifice viaţa şi sănătatea pentru ași ajuta stăpânul. La fel şi pentru Femeia – Capricorn, cuvântul de bază – datoria. Mulți cred că ea e foarte responsabilă şi face întotdeauna tot ce ce e necesar. În realitate lucrul de bază în viaţa ei – este dragostea.

Întotdeauna va avea grijă de cei pe care-i iubește. Iar dacă dorești să afli cât e de mânioasă, încearcă să tachinezi un Alabai, de exemplu. Dacă supraviețuiești, vei afla.

VĂRSĂTOR – DIHOR

Dihorul – un animal foarte drăguț, care în doar câteva secunde poate provoca un adevărat haos. La fel şi doamna-Vărsător. Să nu fii surprins dacă o vezi liniștită şi explodează brusc. Având în vedere că calitățile de bază ale ambilor e spontaneitatea și rapiditatea, nu încerca să prezici sau să-ţi oprești aleasa-Vărsător.

PEȘTI – VULPE.

Vulpea – frumusețe roșcată, simbolul vicleniei şi înșelăciunii. Pe cât de frumoase, pe atât de periculoase sunt. Vrei să îmblânzești o vulpe? Va trebuie să depui mult efort. La fel e şi cu Femeia-Peşti. Este foarte atrăgătoare, draguță, dar la fel de vicleană, inteligentă şi chiar răutăcioasă. Femeile – Pești sunt actrițe înnăscute.

BERBEC – ENOT

Enotul – un animal foarte drăguț, doar că numai în poze.În realitate este un adevărat luptător, care nu se teme de nimic. La fel ca şi Femeile-Berbec, sunt foarte drăguțe, până când începe vânătoarea.

TAUR – URSOIACA

Imaginea ursului provoacă cele mai controversate asociații: acesta este un animal înspăimântător, stăpânul pădurii şi în același timp, un gigant amuzant care adoră mierea. Cum e defapt în realitate? Priviți femeia-Taur şi veți înțelege. Ca o ursoaică adevărată: preferă să petreacă timpul singură şi în același timp să facă ceva plăcut. Îşi va apăra cu înverșunare copiii şi familia.

GEMENI – PISICA BARCHAN

Aceasta specie de pisică au reușit s-o vadă doar călătorii disperați și cercetătorii faunei sălbatice, deoarece trăiește în zonele aride sau în deșert, și evită cu grijă contactul cu oamenii.

Femeile – Gemeni, sunt la fel, adoră să intre în lumea lor interioară, care dintr-o parte poate părea un deșert lipsit de viață. În realitate lumea lor – este o adevărată metropolă populată dens.

RAC – LEOAICĂ

Femeile – Rac ca şi leoaicele au nevoie de un adevărat bărbat Leu. Unul care să fie văzut de la distanţă. Câștigându-i atenția, el nu va mai trebui să facă ceva – pentru că leoaica lui ca şi femeia-Rac se va ocupa de tot. Va merge şi la vânătoare, va avea grijă de copii şi casa o va aduce în ordine.

Bărbatul pentru ele este – protecție şi sprijin. Doar că se va comporta astfel, dacă el va rămâne un adevărat Leu.

LEU – PISICA DE CASĂ

Pisica de casă – un animal frumos, moale şi independent. Astăzi pisicile au atât de mulți admiratori, încât au devenit ca un cult al unei zeițe. Iar Femeia-Leu este o zeiță, obișnuită ca toți să i se închine. La fel ca şi pisica, este un animal de pradă care e capabilă să-şi omoare încet și dureros prada.

FECIOARA – LUPOAICA

Pe lup îl hrănește mintea şi nu picioarele, cum spune un renumit proverb. Nu-i de mirare că lupul este considerat unul din cei mai vicleni şi atenți prădători.

Cu toate acestea, în haita de lupi de obicei domină lupoaica. Ea este responsabilă de bunăstarea generală. La fel ca şi Femeia-Fecioară. Întotdeauna e înconjurată de oameni, care sunt convinși că se pot baza pe sfatul ei înțelept şi pot conta pe ajutorul ei.

BALANŢA – PANDA

Panda este singurul urs din lume care a ales vegetarianismul. Desigur ei pot mânca şi ouă, careva animăluţe mici, păsări sau insecte, însă preferă să rugume bambusul.

Aproximativ aşa e şi cu Femeile-Balanţă – nu atacă, decât dacă este absolut necesar, însă chiar şi atunci se vor gândi de 10 ori, dacă merită să se implice. Nu e de mirare că Femeile-Balanță sunt adorate de toată lumea.

SCORPION – TIGROAICĂ

Tigroaica – un reprezentant periculos și enigmatic din familia pisicilor. Deseori tigrii atacă oamenii, din motive care nu sunt studiate până în prezent.

La fel de enigmatic e şi comportamentul Femeii-Scorpion, când în timpul ieșirilor la vânătoare obțin inima cuiva. Desigur, le poți întreba despre acest lucru, doar că răspunsul va adăuga noi întrebări. Pentru că ele cred, că nu este nimic special în aceasta. Până când nu se va alege cu o inimă neobișnuită.

SĂGETĂTOR – BALENA

Acțiunile balenei sunt exacte, iar planul de vânătoare genial şi perfect. Este extrem de inteligentă, precum adevărații strategi. Secretul principal al acestor animale – sunt relațiile cu oamenii, pe care niciodată nu-i vor ataca.

Vor ataca doar în cazul în care vor fi prinse. Doar în acest caz se pot răzbuna cu adevărat. În sălbăticie, balenele comunică cu plăcere cu oamenii.

În întreaga istorie a omenirii nu au existat cazuri când balenele ucigașe ar fi atacat vreun om în sălbăticie. Nu există nici o îndoială că balenele sunt nobile, precum și femeile-Săgetător, care niciodată nu vor ataca pe cineva mai slab.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*