Vestea dimineții despre Carmen Iohannis. Anunțul venit chiar acum despre soția președintelui României

Prima Doamnă a României a uimit, din nou, pe toată lumea!

Carmen Iohannis s-a întâlnit vineri, 23 septembrie 2022, cu președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și cu soția sa, Jill Biden, pe care a eclipsat-o total. Iată cum a fost îmbrăcată soția lui Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a eclipsat-o pe Jill Biden! Toți au vrut să facă poză cu Prima Doamnă a României Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, au fost prezenți, vineri după-amiază, pe Coasta de Vest a SUA, unde au avut o întâlnire oficială cu reprezentanţi din Diaspora, apoi au participat la o recepție privată cu președintele american Joe Biden și cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden.

Rochiile purtate de Prima Doamnă a României, au fost, şi de această dată, în centrul atenţiei. Carmen Iohannis a optat pentru două rochii albe, creaţii ale designerului Andreea Tincu. La întâlnirea oficială cu reprezentanții din Diaspora, ea a purtat o rochie albă, lungă până la genunchi, cu o croială în A, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale negre, o poșetă neagră și un lănțișor elegant.

La recepția privată, Carmen Iohannis a purtat tot o rochie albă, cu un decolteu rotunjit și cu un model în partea din față, care i-a complimentat silueta. Ca accesorii, Prima Doamnă a României a optat pentru un colier fin și o pereche de cercei. Rochiile ei lejere au intrat în contrast cu ținutele sobre ale celor prezenţi.

Prima Doamnă a României a fost jovială în timpul întâlnirii sale cu Jill Biden, în contextul în care au multe în comun. De exemplu, amândouă sunt profesoare de limba engleză. Klaus Iohannis a postat câteva fotografii pe contul său de Facebook în care se află alături de soția sa, Joe Biden și Jill Biden. Comentariile nu au întârziat să apară, însă majoritatea oamenilor i-ar criticat.

„Tot un zâmbet sunteți… și România vai de ea…”, „Faină poza. Dar cu ce ne încălzește pe noi…multumim pentru nimic…”, „Cam șifonată rochia doamnei în alb. O fi avut parte de ceva acțiune înainte de poză?”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Cătălin Botezatu, complet dezamăgit de ținutele purtate de Carmen Iohannis la funerariile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a
Vă amintim că acest nu este singurul eveniment la care ținutele lui Carmen Iohannis au atras atenția.

Klaus Iohannis și soția sa au participat luni, 19 septembrie 2022, la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, iar duminica trecută, 18 septembrie 2022, au fost prezenți la un dineu organizat de Regele Charles al III-lea, unde au participat numeroși demnitari străini.

În acele zile, Carmen Iohannis a purtat două rochii negre, semnate tot de Andrea Tincu, care nu au fost apreciate deloc de celebrul designer Cătălin Botezatu.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei estecorectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, a declarat, marți după-amiază, Cătălin Botezatu, în cadrul unui interviu acordat pentru Click!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*