Actrița Clara Brasil, criticată de internauți pentru că se iubește cu un bărbat mai în vârstă

Clara Brasil, o cunoscută actriță și cântăreață din Brazilia, se iubește cu Marco Polo del Nero, avocat și fostul președinte al CBF (Confederația Braziliană de Fotbal), care are 81 de ani.

Cei doi sunt împreună din 2019, însă actrița a confirmat relația la sfârșitul anului trecut, când a postat o fotografie alături de iubitul ei pe contul de socializare.

Actrița Clara Brasil, criticată de internauți

Deși există o diferență de 51 de ani între ei, bomba sexy vrea să demonstreze că vârsta nu este un obstacol în calea fericirii unui cuplu. Marco Polo del Nero a fost căsătorit până în 2004 și are trei copii.

“Am primit și primesc multe critici, dar sunt atât de ocupată cu alte lucruri încât nu am timp să-mi pese de părerea altora. Sunt super respectată, super iubită și sunt foarte fericită! Chiar nu-mi pasă!”, a spus Clara, potrivit Istoe.

Iubitul Clarei a împlinit recent 81 de ani, iar vedeta a postat mai multe fotografii la InstaStories cu bărbatul care o face fericită de patru ani.

“E ziua iubitului meu! Te iubesc și îți doresc tot ce e mai frumos! Dumnezeu să te binecuvânteze”, a scris brazilianca în dreptul fotografiilor.

Marco Polo Del Nero, suspendat pe viață pentru corupție

Marco Polo Del Nero este un avocat și administrator sportiv brazilian. A fost președintele Confederației Braziliene de Fotbal, fost membru al Comitetului Executiv al CONMEBOL și al Comitetului Executiv al FIFA. Bărbatul de 81 de ani are o avere care se ridică la 5 milioane de euro.

În 2018, Del Nero a fost găsit vinovat pentru mită și corupție în mandatul său de membru al FIFA. A oferit și a acceptat cadouri și alte beneficii. A fost interzis pe viață din activitățile sportive la nivel internațional pentru conflicte de interes, lipsă de loialitate și încălcarea regulilor generale de conduită. De asemenea, a primti o amendă de un milion de dolari.

Iată 10 motive să iubeşti bărbaţii mai în vârstă

Au încredere în ei

Ştiu cine sunt şi ce au de oferit. Odată cu vârsta, de multe ori creşte şi încrederea în sine. Un bărbat trecut de 40 de ani nu mai are aceeaşi temeri că unul de 20 şi poate fi un sprijin important pentru tine, în momentele când ai probleme sau ai nevoie de ajutor.

Sunt împliniţi profesional

Dacă tinereţea înseamnă pentru mulţi un efort concentrat pe cariera, bărbaţii mai în vârstă sunt împliniţi profesional şi nu mai au nimic de dovedit şefului. Au mai mult timp la dispoziţie şi mai mulţi bani de cheltuit alături de persoana iubită.

Nu mai sunt la fel de legaţi de părinţi

Pentru că au avut timp să-şi creeze viaţă pe care şi-o doresc, bărbaţii mai în vârstă sunt mai puţin legaţi de părinţi, de cele mai multe ori. Cu un bărbat în vârstă, riscul intervenţiilor unei soacre băgăcioase scade foarte mult.

Sunt mai interesaţi de călătorii

Dacă un tânăr prefera să-şi investească economiile în gagdeturi sau în maşini, bărbaţii mai în vârstă au mai mult timp pentru vacanţe şi concedii mai lungi în care sunt dispuşi să călătorească fără să se zgârcească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*