Secretul neștiut din căsnicia Silviei Dumitrescu. Artista împlinește 63 de ani

După trei decenii pe care i-au petrecut împreună, Silvia Dumitrescu a vorbit despre despre căsnicia pe care o are cu Florin Ochescu. Deși este o diferență de opt ani între ei, acest lucru nu i-a împiedicat să aibă o viață fericită și să se iubească la fel ca în prima zi. Iată ce îi ține pe cei doi împreună și cum au reușit să aibă o căsnicie atât de solidă.
Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu sunt căsătoriți de peste 30 de ani
Cei doi artiști nu mai au nevoie de nicio prezentare. Românii îi cunosc și îi apreciază pentru talentul lor desăvârșit, pentru muzica pe care o fac, dar și pentru legătura lor specială și energia pe care o emană ca și cuplu. Cu toate că sunt împreună de peste 30 de ani de când sunt împreună, ei se iubesc la fel ca în prima zi.

Silvia Dumitrescu, care luni, 3 octombrie, împlinește 63 de ani, a fost recent invitata în emisiunea lui Cristi Brânci la Prima Tv, acolo unde a vorbit, printre altele, și despre căsnicia cu partenerul său de viață. Artista a dezvăluit care este secretul relației lor atât de solide.
Care este secretul relației lor?
Silvia Dumitrescu a declarat că între ea și soțul ei a existat mereu o mare iubire, dar, mai presus de orice, au existat încrederea și respectul pe care și le poartă necondiționat, încă de la începutul poveștii în doi. De asemenea, ei și-au oferit libertatea necesară pentru a conviețui în armonie.„E vorba despre potrivire aici. El face parte din aceeași zonă a meseriei, pentru că se ocupă tot cu muzica. Suntem independenți, pentru că ne-am dat această libertate. Nu se bagă niciunul pe felia celuilalt și totul a pornit de la încredere, respect. Bineînțeles că din prima am avut această îndrăgosteală și aceste sentimente frumoase, dar acum parcă sunt din ce în ce mai profunde”, a dezvăluit Silvia Dumitrescu.Între cei doi este o diferență de vârstă de 8 ani, fostul chitarist al trupei Holograf împlinind 70 de ani, în luna februarie. Cei doi soți s-au căsătorit în anul 1993, iar rod al iubirii lor este Iulian Ochescu, în vârstă de 29 de ani. Acesta activează tot în industria muzicală, fiind pianist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*