IATĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN VIAȚA UNEI TINERE, DUPĂ CE A FOST PĂRĂSITĂ DE BĂRBATUL IUBIT. S-A RUGAT LA SFÂNTA PARASCHEVA ȘI A PRIMIT ÎN VIAȚĂ O MINUNE

Sfânta Parascheva este cunoscută pentru minunile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, pentru oamenii care s-au rugat în fața ei cu tot sufletul și cu multă speranță.

O tânără care fusese părăsită de bărbatul iubit chiar înainte de nuntă a avut parte de un miracol, după ce a mers la moaștele Sfintei Parascheva.

Sfânta Parascheva este pomenită pe 14 octombrie. În jurul acestei date, zeci de mii de pelerini merg la Iaşi pentru a se închina la moaştele Sfintei Parascheva (cunoscută şi ca Paraschiva), care este sfânta ocrotitoare a Moldovei.

Una dintre minunile pe care le-a făcut Cuvioasa, a fost când a ajutat o tânără, care trebuia să se căsătorească cu un băiat, dar acesta a părăsit-o şi s-a cununat cu alta.

Tânăra a trăit o dezamăgire, nu mai credea în nimeni şi în nimic, nu mai avea nicio speranţă.

Un preot din Ardeal a îndemnat-o pe fată din parohia lui să meargă să se roage la Sfânta Parascheva. După ce s-a rugat la moaşte şi a dat un pomelnic,

la o lună mai târziu, fata s-a căsătorit cu un alt băiat şi este foarte fericită, deoarece a avut credinţă şi s-a rugat din tot sufletul.

A cunoscut un alt bărbat și acum este cea mai fericită
În urma celor întâmplate, tânăra a cunoscut un bărbat minunat, alături de care este, acum, cea mai fericită. Cei doi s-au și căsătorit!

Mulţi oameni care suferă de dureri crunte intră în biserică, se roagă la moaşte şi pleacă de acolo liniştiţi. Se spune că Sfanta Parascheva vindecă atât durerile sufleteşti cât şi pe cele trupeşti.

Acatistul ei face minuni atunci cand este citit cu credinta si evlavie.

Mulţi dintre cei care au fost rătăciţi şi îndepărtaţi de la credinta, s-au întors pe calea cea bunp datorită Cuvioasei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*