Chestorul Dan Fătuloiu, fost şef al Poliţiei Române, a murit subit după un infarct

Chestorul Dan Fătuloiu, fost șef al Poliției Române, a murit la vârsta de 66 de ani. Fătuloiu era la pensie din noiembrie 2013.

Chestorul Dan Fătuloiu a murit în urma unui infarct, neavând probleme de sănătate. Dan Valentin Fătuloiu s-a aflat la conducerea Poliției Române între 20 ianuarie 2005 și 9 august 2007.

Dan Fătuloiu a fost, din 1994 până în 1997, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, după care, din 1997 până în 2000, a ocupat funcția de inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

În 2000 devine șef al Poliției Capitalei de unde, în 2004, ajunge director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Un an mai târziu, Dan Fătuloiu devine inspector general al Polției Române, funcție din care pleacă, în 2007, devenind șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, cu funcție de ministru-consilier.

A fost demis în noiembrie 2010 din funcția de secretar de stat, șef al Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din Ministerul de Interne, după ce a fost implicat într-un scandal de dare de mită în care a fost implicat și omul de afaceri Cătălin Chelu. Un an mai târziu, în mai 2011, a fost numit atașat pe afaceri interne la Milano.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*