Gestul înduioșător făcut de doi polițiști pentru o femeie din Olanda

O femeie din Olanda a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. La momentul respectiv, la domiciliul ei au ajuns doi polițiști și medicii de pe ambulanță. După ce femeia a fost preluată și dusă la unitatea spitalicească, oamenii legii au rămas în locuința acesteia.

Rare sunt șansele să întâlnești asemenea persoane în viața ta! Lucru pe care l-a gândit,probabil, și o femeie din Eindhoven, Olanda, care a ajuns de urgență la spital, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Gestul înduioșător făcut de doi polițiști pentru o femeie din Olanda

Femeii i s-a făcut brusc rău și a fost nevoită să apeleze la intervenția medicilor de pe ambulanță. Suferind de hipoglicemie, a fost dusă imediat la unitatea spitalicească, pentru a fi supusă unor teste. Doar că, acasă au rămas 5 copii, singuri.

La domiciliul femeii s-au prezentat, pe lângă medicii de pe ambulanță și doi polițiști. După ce mămica a fost transportată la spital, oamenii legii au rămas în locuința sa.

Acasă erau cinci copii singuri și speriați. Astfel că, cei doi polițiști s-au gândit să rămână cu ei, pentru a-i îngriji. Agenții de poliție au pus umărul la treabă, fără să mai stea pe gânduri și au pregătit cina pentru cei mici, după care au spălat și vasele, arată nltimes.nl.

Departamentul de Poliție din Eindhoven a postat pe rețelele de socializare o imagine cu cei doi polițiști, în timp ce se aflau în locuința femeii și făceau treburi casnice. Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare, primind mii de comentarii din partea utilizatorilor și aprecieri.

Printre miile de mesaje pe care le-au primit, reprezentanții Poliției din Eindhoven au transmis printr-un mesaj că „am învățat prin această situație că putem schimba lumea făcând pași mici în timp”.

Gest impresionant din partea a doi agenți de la Poliția Rutieră Iași
Doi agenți din cadrul Biroului Rutier Iași se aflau într-o misiune de prevenție a accidentelor rutiere când au fost abordați de un cuplu ce avea nevoie de ajutor. Oamenii au asistat la un gest impresionant din partea celor doi agenți ce au susținut că și-au făcut datoria de oameni

Aflați într-o misiune de prevenire a accidentelor rutiere, în data de 5 aprilie 2022, Roxana și Benjamin au fost abordați de un cuplu ce se afla într-o mașină și care avea nevoie de ajutor urgent. Femeia ar fi avut palpitații și trebuia dusă de urgență la spital. Cei doi agenți de poliție și-au făcut “datoria de oameni” și au escortat femeia la spital.

Cei doi ieșeni plecaseră cu mașina către grădinița copilului, iar pe parcurs femeii i s-a făcut rău. Bărbatul, panicat de situație, a apelat la echipajul de poliție în speranța că vor ajunge mai repede la spital.

Roxana și Benjamin nu au stat pe gânduri și au luat femeia în autospeciala poliției, pornind spre spital cu semnalele acustice și luminoase pornite. Au ajuns la Spitalul Clinic ”C.I. Parhon” Iași în doar 5 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*