Eliberare dificilă la penitenciarul din Găești. Un bărbat a fost dat afară cu forța după ce a refuzat să iasă din celulă

Un bărbat, proaspăt eliberat din spatele gratiilor, a refuzat să părăsească din Penitenciarul Găeşti. Oamenii legii au fost nevoiţi să intervină pentru a-l scoate pe bărbat din celula unde era privat de libertate. După ce polițiștii s-au chinuit să-l scoată pe bărbat din celulă, fostul deținut s-a întins pe strada din fața penitenciarului.

Deținutul proaspăt eliberat, mai exact fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, a refuzat să părăsească penitenciarul Găești.

Polițiștii s-au chinuit minute bune să-l scoată pe bărbat din închisoare, iar după ce a fost dat afară, tânărul s-a întins pe strada din fața închisorii şi a blocat traficul.

Din ce motive a refuzat bărbatul să fie eliberat din închisoare

Individul în vârstă de 39 de ani, care a fost privat de libertate în urma unei condamnări pentru tentativă de omor, a fost amendat cu 2.000 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. În aceste momente, nu se cunosc motivele pentru care deținutul a refuzat să părăsească regimul de detenție.

„La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut sa părăsească Penitenciarul.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică”, au precizat reprezentanții Poliției Orașului Găești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*