În ce animal te vei reîncarna, în funcție de zodie

Reîncarnarea este o șansă pentru fiecare zodie să lase în urmă datoriile karmice și să descopere veriga care îi lipsea pentru a evolua și pentru a se apropia de împlinire. Iată ce spune astrologia orientală despre șansa la o nouă viață, spiritele animalelor fiind simbolice pentru golurile din viața actuală.

Zodia Berbec
Semnul Berbecului este sinonim cu un nou ciclu de viață în zodiac și cu noi provocări. Berbecii sunt nativii cel mai greu încercați, mereu supuși unor forțe contradictorii și alegerilor de tot felul, dar plini de energie și deschiși să încerce de toate în viață. Într-o existență viitoare, vor avea nevoie de mai multă liniște și stabilitate, dar de aceleași experiențe pline de adrenalină, astfel că se pot reîncarna în lei.

Zodia Taur
Într-o existență viitoare, nativii Taur vor încerca să fie cât mai utili celor din jur, să îi protejeze și să îi ghideze, astfel că pot reveni la viață în trup de câine. Taurii învață să se ferească de pericole și de riscuri inutile și au un simț puternic al proprietății.

Zodia Gemeni
Nestatornici și îndrăzneți, mereu înconjurați de prieteni și amatori de petreceri, Gemenii vor fi mai degrabă animale solitare într-o viață viitoare. Ei se pot reîncarna în feline, fie în pisici domestice, fie în pume sau pantere.

Zodia Rac
Firi sensibile, dar introvertite, Racii vor avea nevoie de o cale prin care pot rezolva problemele emoționale din viața anterioară. Lor le-ar prinde bine dacă s-ar reîncarna în maimuțe, familiste, iubitoare, dar capabile să se bucure de fiecare clipă a vieții fără să mai complice lucrurile.

Zodia Leu
Obișnuit să fie ambițios și puternic, obișnuit să își ascundă rănile și slăbiciunile sub o mască de fier, Leul are nevoie de confort, iubire și o viață mult mai simplă, dacă are șansa de a se reîncarna. Cel mai bine i s-ar potrivi viața unui animal de gospodărie, precum vaca sau taurul.

Zodia Fecioară
Grijulii și atenți cu toate detaliile, regulile și normele, nativii Fecioară se plâng adesea că au o viață monotonă. Le-ar prinde să se reîncarneze într-un animal curajos și îndrăzneț, care știe să se bucure de fiecare clipă fără nicio grijă, precum capra.

Zodia Balanță
Iubitoare de confort și stabilitate, atente să nu supere pe nimeni și să nu lase în urma lor probleme nerezolvate, Balanțele ar putea o existență mult mai zbuciumată într-o altă viață. Au șanse mari să se reîncarneze în veverițe sau bursuci.

Zodia Scorpion
Introvertiți, ambițioși și acaparatori, nativii Scorpioni mizează totul pe dragoste, familie și copii. Ei vor păstra în existența viitoare aceleași valori, dar vor învăța să fie mai apropiați de semenii lor. De aceea, destinul i-ar putea trimite înapoi pe pământ în chip de cerb.

Zodia Săgetător
Spirite neliniștite și călătoare, dar și inventive, Săgetătorii vor avea nevoie de un spirit mai practic și mai liniștit, ba chiar supus unor reguli și constrâns să păstreze niște limite. Într-o nouă viață, s-ar putea reîncarna în trupul unui cal.

Zodia Capricorn
După o viață în care ambiția și regulile i-au ghidat să ajungă cât mai sus, Capricornii au nevoie de confort, dragoste și căldură. Astrele i-ar putea ajuta să lase în urmă existența singuratică și, probabil, i-ar trimite înapoi pe pământ în chip de iepuri.

Zodia Vărsător
Datoria karmică îi va învăța pe Vărsători să își tempereze ego-ul și să fie mult mai atenți la semenii lor. Pe de altă parte, ei trebuie să învețe să schimbe mai întâi lucruri importante din viața lor și mai puțin din viețile celorlalți. Li s-ar potrivi firea blajină a delfinilor, inteligenți, dar sociabili și generoși.

Zodia Pești
Nativii Pești au nevoie de apropierea naturii, de libertate și de liniște pentru firea lor sensibilă. Ei se pot reîncarna în păsări cântătoare, atașate de cuib și de puii lor, dar capabile să zboare întotdeauna mai sus, să își împlinească menirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *