Meteorologii au emis un Cod galben de ceață și brumă pentru județele Covasna și Harghita

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de ceaţă şi brumă, valabilă în zone din judeţele Covasna şi Harghita.

Șoferii din județele Covasna și Harghita sunt sfătuiți să conducă cu grijă în această dimineață, fiind emis un Cod galben de ceață densă și brumă. Meteorologii au emis un Cod galben de ceață și brumă pentru județele Covasna și Harghita
Codul galben este valabil până la ora 10:00, în judeţul Covasna (la Întorsura Buzăului, Sita Buzăului şi Barcani) şi în judeţul Harghita (în zona depresionară) se va semnala ceaţă. Vizibilitatea va scădea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Cum va fi vremea în Capitală În București cerul va fi înnorat, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă, iar vântul va sufla slab și moderat.
Temperatura va fi între 10 și 11 grade, iar maxima ajunge la 19.

La munte cantităţile de apă pot depăşi izolat 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura se va situa în jurul normale pentru această perioadă. La Semenic și Păltiniș vor fi 11 grade, 12 la Sinaia, iar maxima de 14 grade se va înregistra la Predeal și Stâna de Vale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*