Tavi Clonda și Gabriela Cristea, probleme de sănătate! Soții suferă de afecțiuni asemănătoare

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Artistul și prezentatoarea sunt foarte iubiți de publicul lor, pe care îl ține la curent cu tot ce este nou în viața lor. Le-a vorbit fanilor si despre problemele lor de sănătate, care nu sunt deloc ușoare.Tavi și Gabriela, probleme de spate
Tavi Clonda și Gabriela sunt foarte apropiați de fanii lor, cu care vorbesc despre cele mai importante aspecte ale vieții. Aceștia au mărturisit și cum stau la capitolul sănătate și se pare că scârțâie serios din acest punct de vedere.În urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV a ajuns de urgență la medic, după ce a început să aibă dureri crâncene de spate. Cu această ocazie a aflat că are probleme cu nervul sciatic și a făcut de mai multe ori crize. A urmat tratamente speciale, dar trebuie să fie foarte atentă la tot ce face și să evite să care greutăți sau să facă mișcări bruște.„Mi-a plăcut faptul că la un moment dat m-a dus la Roma. Am zăcut cu o criză de sciatică vreo săptămână.”, povestea Gabriela în urmă cu ceva timp.
Tavi nu s-a mai putut mișca
Tavi este predispus și el la operație de hernie de disc, după ce a suferit multe episoade cu dureri groaznice. Acestea nu îi dădeau deloc pace și a apelat de mai multe ori la sfaturile prietenilor virtuali, până când a ajuns la medic.La medic a aflat că nu are o hernie foarte gravă, dar trebuie să țină lucrurile sub control și să nu neglijeze problemele. Astfel, trebuie să facă atât fizioterapie, cât și kinetoterapie. Trebuie să fie atent și cum doarme, cum stă, ce poziții adoptă, pentru că durerile sunt influențate și de aceste aspecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*