Zelenski a dat ordinul. Nu îi mai este frică de Putin! Ucrainenii au atacat Rusia!

Ucraina nu va accepta o încetare a focului până când toate trupele rusești nu se vor retrage din țară, a declarat un consilier al președintelui ucrainean.

Un mort şi un rănit în urma unui bombardament în Rusia, în apropiere de graniţa cu Ucraina

Un bombardament într-un sat din sud-vestul Rusiei, situat la graniţa cu Ucraina, în regiunea Kursk, a provocat moartea unei persoane şi un rănit, a declarat joi guvernatorul acestei regiuni, scrie AFP.

„Un alt atac inamic la Tyotkino, care a avut loc în zori, s-a încheiat, din păcate, cu o tragedie. Pentru moment, ştim despre moartea a cel puţin unui civil’, a declarat Roman Starovoyt pe Telegram, adăugând că alte persoane au fost rănite şi primesc îngrijiri medicale.

Potrivit primelor informaţii, victima este un şofer de camion care făcea livrări la o distilerie locală şi care a fost lovit „în mod repetat”, a adăugat guvernatorul, sugerând că atacul a avut originea în Ucraina, ca răspuns la invazia rusă lansată din 24 februarie.

Serviciile de urgenţă erau în curs de stingere a incendiilor provocate în satul de aproximativ 4.000 de locuitori, joi dimineaţă. „Mai multe case au fost avariate.

Se vorbeşte şi de obuze care nu au explodat”, a continuat guvernatorul care a postat pe Telegram fotografii care arată clădiri arse, cu geamuri explodate şi breşe în pământ la locul presupusului bombardament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *