Accident înfiorător pe DN 2, în județul Neamț. Doi copii și doi adulți au murit pe loc

Un accident îngrozitor s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, pe DN2-E85 în județul Neamț. Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară și a fost aruncat pe câmp. Patru persoane au fost găsite încarcerate și fără semne vitale: doi copii de 9 și 11 ani, un bărbat de 35 de ani și o femeie de 30 de ani.

Accidentul teribil a avut loc în noaptea de 12 spre 13 octombrie, în jurul orei 3:30, potrivit Stiri-Neamt.ro.

Acela a fost momentul în care polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Săbăoani.

Forțele de intervenție sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru patru persoane din localitatea Roznov- un bărbat de 35 de ani, o femeie de 30 de ani și doi copii de 9 și 11 ani.

Cum s-a produs tragedia

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe Drumul Județean 208, dinspre Mircești, ajuns în intersecția cu DN2-E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 de ani, din județul Prahova.

„În accidentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau 6 persoane. În urma evenimentului autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un lan de porumb.”

– a transmis ISU Neamț.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD), SAJ (trei echipaje cu ambulanțe, dintre care una cu medic) și IPJ.

Până la sosirea forțelor de intervenție conducătorul autoutilitarei s-a autoevacuat, iar un pasager din autoturism a fost scos de către participanții la trafic.

Scene de groază la locul accidentului
Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că în autoturismul răsturnat se află patru persoane încarcerate, în stare de inconștiență.

Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea celor patru victime, doi adulți și doi copii.

Imediat după ce au fost scoase din autoturism, echipajele SAJ și SMURD au preluat victimele și au început manevrele de resuscitare.

Din păcate, nicio persoană nu a răspuns acestor manevre, medicul de pe ambulanța SAJ declarând decesul celor patru- un bărbat de 35 de ani, o femeie de 30 de ani și doi copii de 9 și 11 ani.

Potrivit IPJ Neamț, toate cele patru victime erau din localitatea Roznov.

Un băiat de 14 ani, pasager în autoturism, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la CPU Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*