Cât A Plătit Ramona Olaru Pe Două Ciorbe În Restaurantul Lui Dani Oțil: „Trebuia Să Bag Farfuria În Geantă. Și Paharul” Lui Dani Nu I-A Picat Deloc Bine!

Cât a plătit Ramona Olaru pe două ciorbe în restaurantul lui Dani Oțil. Blondina a dezvăluit totul, spre surprinderea colegului ei.

Ramona Olaru și Dani Oțil au avut un schimb acid de replici la Neatza. Frumoasa prezentatoare a rubricii meteo a făcut câteva afirmații care nu au fost deloc pe placul colegului ei.

Cât a plătit Ramona Olaru pe două ciorbe în restaurantul lui Dani Oțil

Ramona a spus, mai în glumă, mai în serios, că a mers la restaurantul lui Dani Oțil și, pentru două ciorbe, a plătit 150 de lei:  “Trebuia să bag farfuria în geantă și paharul”, a spus ea râzând.

Dani, vizibil deranjat de situație, a reacționat imediat: “Nu mai ascultați prostiile astea. Sunt prețurile online”.

Într-adevăr, meniul restaurantului The Grill poate fi consultat online, așa că este destul de simplu să ne facem o idee despre preparatele pe care le găsim acolo, dar și despre prețuri.

Concentrat în principal pe preparate pe bază de carne, dar și cu o varietate de rețete din pește și fructe de mare, meniul The Grill oferă o gamă de 60 de feluri de mâncare. Preparate pentru toate gusturile, însă prețurile nu sunt pentru toate buzunarele.

Prețurile din meniu sunt exprimate pe suta de grame. Pentru carne minimul recomandat este de 250 de grame, în timp ce la pește gramajele gresc.

Așadar, cu un calcul simplu, aflăm că un piept de curcan depășește 25 de lei, o doradă 90 de lei, la fel ca vrăbioara de vită. Un burger de vită cu cartofi prăjiți costă 48 de lei, iar pentru o porție de caracatiță prăjită cu cartofi dulci va trebui să scoateți din buzunar 78 de lei. Garniturile au prețuri cuprinse între 16 și 26 de lei.

Restaurantul a avut și un meniu special de Paște, care a inclus, pe lângă alte preparate tradiționale, și o ciorbă de miel ardelenească dar și supă de găină cu galuște. Ambele costă 28 de lei.

Așadar, nu este exclus ca pentru două ciorbe și câteva băuturi, Ramona Olaru să fi plătit în jur de 150 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*