Mama Monicăi Tatoiu A Murit. „Eu Mă Bucur. M-Am Rugat Să O Ia Dumnezeu. Fără Pomeni, Fără Priveghi!”

Monica Tatoiu (66 de ani) trece printr-o perioadă delicată. Afacerista și-a pierdut mama și a anunțat recent că pleacă la Timișoara pentru a o înmormânta. Tatoiu spune că mama ei avea de multă vreme probleme de sănătate, iar după ultima operație a intrat în comă.

A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă. Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital.

Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea – a dezvăluit Monica Tatoiu, pentru playtech.ro.

Afacerista a mai spus că nu are de gând să-i facă pomană sau priveghi mamei, deoarece ea nu crede în asemenea lucruri.

Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o.

Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea.

O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană – a completat Tatoiu. Aceasta a mai spus că mama ei își dorea să devină călugăriță, iar în ultima parte a vieții a scris un material amplu despre reinterpretarea bibliei:

Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a

zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea pentru ea. acrie unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*