Nicolae Guta a ajuns de nerecunoscut! Cum arata acum, dupa ce a disparut din viata publica

Ultima perioada agitata din viata lui Nicolae Guta si-au pus amprenta pe chipul lui. Manelistul si-a luat prin surprindere fanii cu felul in care arata acum, mai ales ca a disparut in ultima perioada din lumina reflectoarelor.

Nicolae Guta a a renunțat la stilul agitat de viațăpe care l-a tot avut o bună perioadă de timp, iar acum își trăiește zilele în liniște. Puțini sunt cei care știu că acesta s-a pocăit și a renunțat la a mai cânta manele, în favoarea muzicii bisericești.

A existat o perioadă în care Naicolae Guță era personajul principal al tuturor emisiunilor de scandal, el fiind într-un continuu conflict cu Narcisa, prima lui nevadtă, iar mai apoi cu tot felul de femei.

Acum el este într-o relație cu femeia care i-a dăruit cel de-al 12-lea copil și pare mai liniștit ca niciodată. La vârsta de 54 de ani a decis că ele momentul să lase de-ao parte scandalurile și amantlâcurile, astfel că s-a retras din lumina reflectoarelor.

Destul de rar mai apare la evenimente și a decis să se axeze mai mult pe muzică bisericească decât pe manele. Nicolae Guță și-a luat fanii prin surprindere atunci când a apărut într-un video pe TikTok.

Manelistul anunța că va fi prezent la un eveniment în anul 2023, iar ridurile și pielea brăzdată de vârstă erau foarte vizibile. Nu este, însă, pentru prima dată când manelistul își ia lasă fanii cu gura căscată. În urmă cu ceva timp, el slăbise extrem de mult, ajungând ”piele și os”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*