Primele imagini de la nunta lui Valentin Sanfira și a Codruței. Ce rochie superbă a ales mireasa

Tradițiile de nuntă au început deja acasă la Valentin și Codruța Sanfira. Celebrul artist și soția lui fac azi cununia religioasă și nunta. Toți cei dragi, în jur de 500 de invitați, le vor fi alături în această zi. Iată primele imagini cu cei doi în ipostaza de miri!

Valentin Sanfira și Codruța Sanfira se căsătoresc religios azi și fac nunta. Tradițiile au început deja acasă la miri, iar familia le este alături. Îndrăgiții artiști se pregătesc să meargă la biserică, unde își vor jura iubire veșnică în fața altarului.

Primele imagini de la nunta lui Valentin Sanfira și a Codruței

În imaginile difuzate la Antena Stars și cele distribuite de apropiații mirilor pe Instagram, poate fi văzută în întregime rochia de mireasă aleasă de Codruța. Este evident că mireasa a strălucit alături de mirele ei. Valentin și Codruța Sanfira s-au pregătit intens pentru marele eveniment, iar acum se bucură de iubirea și atenția apopiaților, care vor fi martori la legământul lor în fața lui Dumnezeu.

La tradiții, atmosfera a fost întreținută de Marian Mexicanu și soția lui, cântăreața Ana Maria Mexicanu. În curânt, mirii și alaiul vor ajunge la Biserica ”Buna Vestire” din Corbeanca, nde Valentin și Codruța își vor unii destinele, după mult timp de așteptare. Cei doi artiști au fost printre cei care au fost nevoiți să-și amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

Cu mai mult timp înainte de eveniment, Codruța s-a arătat încă nehotărâtă cu privire la rochia de mireasă. Din fericire, artista a reușit să ia decizia perfectă, pentru că arată absolut spectaculos în ziua ei cea mare. La rândul lui, mirele a îmbrăcat un costum negru foarte elegant. Apariția mirilor a fost demnă de coperta unei reviste. Nimeni nu și-a putut lua ochii de la cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*