Cum arată acum copiii Nicoletei Luciu! Au crescut și sunt extraordinar de frumoși – GALERIE FOTO

Ce mai fac oare copiii Nicoletei Luciu? A trecut ceva timp de când aceasta a născut, iar cei patru copiii nu mai sunt acum bebeluși. Toată lumea se întreabă cum arată acum aceștia.

Cum arată acum copiii Nicoletei Luciu
Nicoleta Luciu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc și poate candida cu succesc la titlul de cea mai grijulie mămică. Și-a uimit fanii în 2011 când a anunțat că va de veni mămică pentru a doua oară. Băiețelul ei cel mare, Zsol Jr., a primit încă trei frățiori, căci Nicoleta Luciu a născut tripleți: doi băieți și o fetiță. Între timp, juniorii au crescut și practică sport, căci părinții lor au grijă ca micuții să se dezvolte cât mai armonios.

În 2008, bruneta îl aducea pe lume pe Zsolt Jr, iar în 2011 năştea tripleţi: Kim, Kevin şi Karoly. Între timp, fosta vedetă de televiziune căsătorită cu Zsolt Csergo, un afacerist din Miercurea Ciuc, s-a retras din viața publică.

Nicoleta Luciu, în vârstă de 40 de ani a declarat în urmă cu ceva timp că se mândreşte cu micuţii ei, care fac meditaţii la limbi străine şi practică fotbalul, schiul şi patinajul. Tot ea spune că la fel de importante sunt şi mesele sănătoase.

”Nu sunt acel părinte care-şi doreşte să aibă copii premianţi la şcoală, ci copii fericiţi. Aşa că, i-am îndrumat să aibă activităţi extra, să facă sport şi să înveţe o limbă străină şi un instrument muzical. Aşadar, copiii mei fac înot, învaţa pian, engleză şi… maghiara. Încercam să-i învăţăm să fie activi, să aibă multe preocupări de mici, astfel încât să înveţe responsabilitatea. În plus, cu cât ştiu să facă mai multe lucruri, cu atât şansele lor să aibă un viitor bun cresc. Faptul că au activităţi şi pasiuni care le ocupa timpul într-un mod plăcut şi productiv le canalizează energia şi concentrarea în această direcţie, mult mai sănătoasă şi importantă pentru ei decât deja tradiţionala tableta”, a scris Nicoleta Luciu pe site-ul ei.

Câte operații estetice are Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu a renunțat la viața în lumina reflectoarelor, după ce a devenit mamă pentru a doua oară, în anul 2011. Atunci, ea a născut trei gemeni, pe Kim, Kevin şi Karoly. După naștere, Nicoleta Luciu a tot avut probleme cu sânii, din cauza fluctuațiilor mari de greutate. Atunci, ea a decis să își pună implanturi mamare.

După o perioadă, ea s-a răzgândit și a vrut să își micșoreze sânii. O altă intervenție pe care a făcut-o fosta vedetă TV a fost să își alungească dinții, procedură pentru care a stârnit multe controverse.

”Uneori, dacă mama natură nu ne-a înzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea intervenţie estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate: indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte! În primul rând dacă e obligatoriu, pentru ca regretele de după ar fi și mai greu de suportat decât starea inițială de nemulțumire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *