Tragedie de proporții! A murit Gheorghe Mencinicopschi

România este din nou îndoliată! Celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi a murit la vâsta de 73 de ani, după o lungă suferință. Toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc și nu pot crede că a avut loc o asemenea tragedie.

A murit celebrul cercetător

Celebrul nutriționist Gheorghe Mencinicopschi a plecat dintre noi la venerabila vârstă de 73 de ani. De mai mulți ani, cunoscutul cercetător suferea de o boală gravă la plămâni, iar organismul său a cedat acum și nu a mai răspuns la tratament.

Anunțul a fost făcut printr-o postare pe Facebook, Bibiana Stanciulov, de catre deținătoarea brandului „Magiun de Topoloveni”. Aceasta a precizat că cel care a vorbit pentru prima dată despre Nutriție și a oferit sfaturi prețioase nu mai este printre noi, spre dezamăgirea celor care au avut ocazia să îl cunoască sau să se bucure de sfaturile lui.

„Astăzi a plecat Domnul Profesor Doctor Honoris Causa Gheorghe Mencinicopschi. Ziua doliului pentru cel care a început să vorbească despre nutriție .A fost OMUL care a oferit întotdeauna un sfat bun OMUL care și-a sacrificat interesul personal pentru cei din jurul DÂNSULUI; OMUL care nu a acceptat niciodată manipularea; OMUL care m-a motivat să creez (dintre ruine) Brandul de țară Magiun Topoloveni!

Condoleanțe Doina, Oana, nouă tuturor care l-am respectat. Iertare Domnule Profesor dacă v-am greșit! Odihniți-vă în liniște!”, se arată în postare.

Bibiana Stanciulov a facut declarații pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO. Aceasta a precizat că profesorul era internat de mai multe zile cu o boală gravă la plămâni. Nu a dat, însă, prea multe detalii, pentru că familia nu a apucat să vorbească despre evenimentul trist, având loc în urmă cu puțin timp.

“Rudele n-au spus încă unde pot merge oamenii să-și ia la revedere, dar știu ca va fi înmormântat în locul său de baștină, în localitatea Domnești, județul Argeș, lângă părinții dânsului”, a declarat Bibiana pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*