Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută. Primele imagini de la botez

Alin Gălățescu a anunțat că artista Crina Matei a adoptat o fetiță, pe care a botezat-o în urmă cu câteva zile. Vedeta este extrem de fericită și a fost emoționantă la marele eveniment.

Crina Matei a adoptat o fetiță. Celebra artistă a devenit mamă cu acte în regulă. Vedeta a adoptat o fetiță, iar marele anunț a fost dat de criticul de modă Alin Gălățescu, care a participat la botezul micuței. Crina Matei a adoptat un copil, o fetiță, pe care a botezat-o Charlotte.

Crina Matei nu are niciun copil biologic, dar se pare că a decis să adopte un copil. Artista a ținut totul secret, iar totul a ieșit la iveală după ce criticul de modă Alin Gălățescu a povestit cum a fost la botezul fiicei artistei.

Crina Matei a adoptat o fetiță

Crina Matei este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta în vârstă de 50 de ani a luat o decizie care i-a schimbat radical viața. Crina Matei a adoptat o fetiță, iar în urmă cu o zi a avut loc botezul acesteia.

Actrița a ținut totul secret până acum, dar criticul de modă Alin Gălățescu a dezvăluit acest lucru în emisiunea lui Brancu, Exclusiv VIP, prezent si el la botezul micuței. Crina a decis să o numească pe fiica ei Charlotte. Botezul a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, având 11 nași, dintre care doi dintre ei au fost preoți.

Criticul de modă a povestit cum a fost la marele eveniment, unde a participat alături de soția și fiica lui.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”, a povestit Alin.

Crina Matei a ales un nume special pentru fiica ei

Criticul de modă a oferit și câteva detalii din spatele evenimentului. Conform acestuia, Crina Matei a vrut ca marele eveniment să aibă un dress code de White and Gold. Petrecerea a avut loc la Pădurile Regale, iar invitații s-au distrat pe cinste.

„Crina m-a întrebat: « Domne, dă-mi și mie un termen mișto, că vreau să fie toți îmbrăcați în alb și gold». Zic: «Cel mai emblematic a fost prima colecție de Haute Couture a lui Givenchy, făcută de Alexander McQueen.» Știi ce frumos era?! Era un zid alb și cu accentele alea gold… Era foarte spectaculos”, a mai spus Alin Gălățescu.

Cei doi prezentatori au dezvăluit că fiica adoptată de Crina Matei este foarte frumoasă: „Charlotte și-a găsit locul, en fanfare”.

Actrița a preferat să țină evenimentul discret

Deși este cunoscută de multă lume, Crina Matei a preferat ca botezul fiicei sale să fie organizat în mare secret. Alin Gălățescu a lăudat-o pe Crina pentru discreția de care a dat dovadă, dar și pentru cât de bine a organizat evenimentul special.

„Iar discreția Crinei e remarcabilă. A fost un event extraordinar. Locul, seriozitatea cu care au tratat fiecare naș, diversitatea nașilor, faptul că au fost și preoți nași, pledoaria de la final – a fost absolut înălțător. Iar asta pentru Charlotte e fantastic”, a mai spus criticul de modă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*