Emilia Ghinescu, pe patul de spital. Ce se întâmplă cu artista

Emmilia Ghinescu a ajuns pe patul de spital. Îndrăgita interpretă de muzică populară și-a îngrijorat fanii un cea mai recentă postare din mediul online. Artista s-a fotografiat cu perfuziile la mână. Iată ce le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram!

Emilia Ghinescu se luptă cu problemele de sănătate. Cântăreața a ajuns pe patul de spital și le-a arătat fanilor ei o fotografie în care apare cu perfuziile la mână. Totuși, celebra artista a transmis și un mesaj menit să-i liniștească pe cei care își fac griji pentru ea.

Emilia Ghinescu a ajuns pe patul de spital

Într-un InstaStory postat de curând, Emilia Ghinescu le-a arătat fanilor o poză cu ea pe patul de spital, în care era cu perfuziile la mână. Cu toate acestea, vedeta a adăugat și un mesaj în care îi asigură pe fani că „totul e bine”.

Potrivit datelor existente pe Wikipedia, astăzi este și ziua de naștere a interpretei de muzică populară, dar ea nu a menționat nimic despre acest lucru pe rețelele de socializare. Totuși, aceasta obișnuiește să nu-și sărbătorească aniversarea cu postări în mediul online, astfel că nu este o surpriză faptul că nu a menționat nimic despre acest lucru.

Prin urmare, se pare că la împlinirea a 44 de ani, Emilia Ghinescu a „sărbătorit” pe patul de spital. Având în vedere că le-a precizat fanilor ei că totul este bine și nimic mai mult, e foarte posibil ca artista să fi ajuns pe mâinile medicilor pentru o procedură pe care ea și-a dorit-o. Cu toate acestea, rămâne de văzut care este starea de sănătate a cântăreței și de ce a ajuns pe perfuzii.

Nu se știe ca vedeta să aibă vreo problemă de sănătate gravă, mai ales că duce și o viață foarte activă și merge la sala de forță în mod regulat. Chiar a fost judecată că ar fi prea preocupată de activvitatea fizică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*