,,Este nevoie urgentă de sânge.” Bianca Comănici, strigăt de ajutor în mediul online. Ce i s-a întâmplat fostei concurente de la ,,Puterea Dragostei”

Bianca Comănici este foarte apreciată de fanii ei și este destul de activă în mediul online. În urmă cu puțin timp, fosta concurentă din casa ,,Puterea Dragostei” a postat un mesaj, în care le cere ajutorul tuturor celor care o urmăresc.

Bianca Comănici a cerut ajutorul celor care o urmăresc, deoarece trece prin momente destul de grele în momentul actual. Un prieten de familie, în vârstă de 33 de ani, se află în stare gravă la spital.

Iată care a fost mesajul vedetei.

Ea speră că îl va putea ajuta pe bărbatul în vârstă de 33 de ani, iar din acest motiv îi roagă pe toți cei care o urmăresc să îi fie alături.

Bianca Comănici, strigăt de ajutor în mediul online

Fosta concurentă din casa ,,Puterea Dragostei” le-a cerut ajutorul fanilor săi, deoarece un prieten de familie se află în stare gravă la spital. Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, foarte apropiat familiei ei, se află internat în spital și are nevoie de ajutor.

Bărbatul are nevoie urgentă de sânge, iar Bianca Comănici a spus că are nevoie de ajutorul lor în această perioadă și că se poate dona orice grupă de sânge, la orice centru de transfuzii din țară.

,,Este nevoie urgentă de sânge! Cruceanu Cristi, în vârstă de 33 de ani, are nevoie de ajutorul nostru în această perioadă! Pacientul este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați, Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Se poate dona orice grupă de sânge, la orice centru de transfuzii din țară! Nu uitați să menționați că donați pentru Cruceanu Cristi! Vă mulțumim!”, este mesajul distribuit de Bianca Comănici, pe contul personal de Instagram.

Ce a mai spus Bianca Comănici

Bianca Comănici a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le cere ajutorul fanilor săi, deoarece un prieten foarte apropiat familiei ei se află în stare gravă la spital. Ea își dorește foarte mult să îl ajute și îi roagă pe toți cei care au posibilitatea să o facă.

„Vă rog din suflet! Este un prieten de familie”, a scris fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, în dreptul anunțului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*