Simona Halep, Suspendată Din Tenis! Sportiva A Fost Depistată Pozitiv Cu O Substanță Interzisa

Veste șocantă pentru Simona Halep! Celebra tenismenă a fost testată anti-doping la US Open si a picat testul, după ce i-a fost găsită în sânge o substanță interzisă. Din acest motiv, sportiva a fost suspendată din activitate, până când își va demonstra nevinovația.

Prima reacție a Simonei Halep

Simona Halep trece prin clipe de groază, după ce a primit o veste extrem de gravă. Mai exact, rezultatul unui test anti-doping realizat la US Open a fost pozitiv. Așa cum prevede legea, a fost suspendată din activitate, până când situația se va clarifica.

Simona a decis să se afle tocmai de la ea cum stau lucrurile, așa că a postat un mesaj important pe rețelele de socializare. Sportiva a recunoscut că a în sânge i-a fost găsit roxadustat, un medicament anti-anemie. Deși, spune ea, ar fi vorba despre o cantitate extrem de mică, a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, este prima reacție a Simonei Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*