Tânărul Campion Sportiv Mihai Niță, Mort La Doar 15 Ani După Ce A Fost Spulberat De Tren. Părinții Lui Credeau Că Se Află Acasă. „M-A Nenorocit Dumnezeu”

Un sportiv de performanță de numai 15 ani a murit în condiții dramatice, în județul Dâmbovița. Copilul a fost găsit decedat pe calea ferată, cu bicicleta spulberată de tren.

Un tânăr campion sportiv de numai 15 ani a sfârșit tragic, în Găești, Dâmbovița. Adolescentul a fost găsit mort, sâmbătă dimineață, pe calea ferată de la marginea orașului, iar lângă el bicicleta distrusă de tren.

Mihai Niță își vizitase aseară iubita și la întoarcere a traversat peste șine, în loc să urce pe pasarela din apropiere.
Părinţii erau convinşi că fiul lor doarme în casă când poliţiştii le-au bătut la uşă.

Mihai Niță, un sportiv de excepție

Mihai Niţă făcuse sport de mic.
Era pasionat de kick boxing şi începuse să participe la turnee, unde obţinea rezultate excelente.

Vineri seara băiatul de 15 ani a mers la iubita lui, fără să-și anunțe părinții că pleacă de acasă, potrivit Romania TV.

„Un copil extraordinar, învăţa foarte bine, o grămadă de prieteni sportivi, mergea la competiţii.

Un om extraordinar. M-a nenorocit Dumnezeu. Aseară a mers la prietena lui, am crezut că a fost acasă”, spune Ionuț Niță, tatăl băiatului.

Dan Mocanu, antrenorul sportivului, spune despre Mihai Niță: „Cel mai bun prospect al nostru, un copil crescut de noi în sală, practic era cel mai bun copil al nostru. Face kick boxing de 7-8 ani, deja trecuse la următorul nivel. Era un copil eminent atât la şcoală cât şi în sportul de contact.”

Mihai era sportiv și era elev al Colegiului Național ”Vladimir Streinu”, în clasa a IX-a. Era un copil minunat, avea o familie extraordinară, care era foarte mândră de el, potrivit publicatiei Cronica Gaestiului.

Criminaliștii au strâns probe de la fața locului

Echipajul de salvare a constatat că băiatul murise cu multe ore înainte. „Am găsit o persoană de sex masculin, politraumatizată, fără semne vitale, din păcate nu s-au mai impus manevre de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă”, a declarat Marius Marin, asistent medical SAJ Dâmboviţa.

Imediat după ce s-a primit apelul la 112, poliţiştii au sosit de urgenţă la faţa locului.

Criminaliştii strâng probe chiar în aceste momente pentru a înţelege în ce împrejurări s-a produs tragedia.”

Ce a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița:”La data de 22 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată mortal de un tren. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat victima, un minor de 15 ani, din Găești, care se afla în zona pasarelei Găești, pe magistrala 101 București-Pitești.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.”

Colegii și prietenii lui Mihai Niță au depus coroane de flori

Mihai Niță era sportiv de performanță și activa în cadrul Clubului Respect Gym coordonat de polițistul Dan Mocanu. Avea rezultate și viitor.

Părinții și surioara lui mai mică sunt îngenunchiați de durere, colegii sunt împietriți, prietenii și cunoscuții sunt șocați.

Sâmbătă seară, în semn de omagiu, zeci de tineri au mers la locul tragediei, sub pasarelă, unde au aprins lumânări și au depus flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*