Dana Budeanu chiar se mărită. Din nou. Unde, când, cum și cu câți invitați, ce detalii se cunosc până acum

Se pare că Dana Budeanu chiar se mărită din nou, deși probabil că cei mai mulți nu se așteptau la asta. Iată detaliile cunoscute până acum, unde, când, cum și cu câți invitați. Alesul inimii ei, a doua oară: Andrei Hrebenciuc, fiul lui Victor Hrebenciuc – politician român și membru al Partidul Social Democrat.

Dana Budeanu se mărită pentru a doua oară. Unde, când, cum și cu câți invitați. Ce detalii se cunosc până acum

„Eu nu îmi dau întâlniri, eu mă mărit” – așa sună una dintre vorbele de duh ale Danei Budeanu. După câțiva ani de „întâlniri” cu Andrei Hrebenciuc, Budeanu o să se mărite cu el în curând. Dar nu în România, ci într-o destinație de vis: Coasta de Azur, conform Playtech. Creatoarea de haine ar fi cea care s-a ocupat de toate detaliile, iar la acest eveniment vor fi în jur de 40 de invitați.

Potrivit surselor Playtech, persoanele invitate vor afla locaţia exactă cu doar câteva zile înainte. Deloc surprinzător, tot Dana Budeanu şi-a creat propria ținută pe care o va purta, o rochie scurtă, spectaculoasă, în locul uneia tradiționale de mireasă.

Andrei Hrebenciuc, divorțat după o căsnicie de șase ani

Andrei Hrebenciuc este fiul fostului lider PSD, Viorel Hrebenciuc. Andrei Hrebenciu, în vârstă de 38 de ani, este și el, asemenea Danei Budeanu, divorțat. În urmă cu doi ani, a divorțat de Irina Noapteș, după șase ani de căsnicie. Andrei Hrebenciuc a intrat în atenția presei mondene în 2007, când forma un cuplu cu Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, cel mai mare rival politic al tatălui său, Viorel Hrebenciuc. Imediat după relația cu EBA, Andrei Hrebenciuc s-a cuplat cu Irina Noapteș, fiica lui Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători, în perioada martie 2005 – martie 2009, conform Libertatea.

Dana Budeanu a divorțat de Radu Budeanu, patronul Cancan Gândul, ProSport, Ciao, CSID, ProMotor și multe altele mai mici, acum opt ani. Au două fete gemene împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*