Veste tragică! Marele actor a murit în accident de mașină

O nouă tragedie a avut loc! Unul dintre cei mai mari actori ai acestei lumi a fost implicat într-un accident de proporții, în urma căruia și-a pierdut viața. Medicii au încercat să îl salveze pe celebrul actor, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el.

A murit Leslie Jordan

Actorul și comediantul Leslie Jordan a murit la vârsta de 67 de ani, în urma unui accident rutier extrem de grav. Din primele informații, acesta și-a pierdut cunoștința din cauza unei probleme de sănătate cu care se confrunta de mult timp și a intrat în peretele unei clădiri.

Acesta se afla în drum spre platoul de filmare Warner Bros pentru serialul de televiziune Fox „Call Me Kat”, potrivit agentului său, Don LeClair. La fața locului au ajuns mai mult echipaje de salvare, dar se pare că medicii nu au mai putut face nimic pentru îndrăgitul actor.

Agentul său a precizat că pierderea este colosală pentru cei care l-au iubit și l-au cunoscut pe cel ce măsura doar 1,5 metri, dar care a compensat inaltimea prin generozitate, talent și măreție. Toți cei care l-au iubit sunt în stare de șoc, pentru că nimeni nu știa că suferă de o boală grea, care i-ar putea aduce sfârșitul atât de devreme.

„Lumea este cu siguranță un loc mult mai întunecat astăzi, fără dragostea și lumina lui Leslie Jordan”, a spus agentul său într-un comunicat.Leslie Jordan a fost cunoscut pentru rolurile din filme și seriale precum „Will & Grace”, „Hearts Afire”, „The Cool Kids”, „Call me Kat” sau „American Horror Story”. În prezenta, deținea rolul unui homosexual, care lucra ca brutar la cafeneaua personajului principal, Kat, interpretată de Mayim Bialik. Serialul este deja la al treilea sezon și era un adevărat succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*