În ce stare e artistul Horia Moculescu

La vârsta de 85 de ani, Horia Moculescu alege să aibă grijă de sănătate lui înainte să se confrunte cu probleme grave. Compozitorul este internat în spital în prezent, dar nu pentru că ar fi fost vorba despre o urgență medicală în cazul său. Fostul soț al Marianei Moculescu a dat declarații în exclusivitate la Antena Stars.

Horia Moculescu a dezvăluit că va fi internat timp de două săptămâni, fiind alegerea lui să meargă la spital pentru a primi îngrijiri care să-l „revigoreze”. Pianistul susține că este doar o alegere pe care o face din cauza vârstei pe care o are, nefiind cazul unei probleme de sănătate grave.„Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat la *** de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere … nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a spus Horia Moculescu, pentru Antena Stars.Faimosul compozitor o să meargă la Institutul Ana Aslan pentru a se trata, după cum a mărturisit fosta lui parteneră de viață, cu care este acum în relații mai bune și chiar i-a împrumutat bani.
Mariana Moculescu a mai specificat și faptul că starea de sănătate a faimosului compozitor și cântăreț a fost afectată foarte mult de faptul că acesta a fumat mult în timpul vieții sale, până la 65 de ani, când a decis că este momentul să se lase pentru a avea o sănătate mai bună.

„Horia o să meargă luna aceasta, câteva zile, la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie “Ana Aslan”, la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată!

Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui i-a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat la vârsta de 65 de ani la țigări”, a povestit Mariana Moculescu pentru Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*