Ștefan Bănică Jr., revoltat de afirmațiile Irinei Nistor. Îi dă o replică dură: «Era bine dacă mă suna»

Ștefan Bănică Jr. îi dă replica criticului de film Irina Margareta Nistor, după ce aceasta a susținut public că un nou film din seria „Liceenii” va fi lansat curând. Artistul s-a arătat revoltat de afirmațiile Irinei și a subliniat că i-ar fi plăcut să fie contactat înainte ca ea să facă asemenea declarații.
Ștefan Bănică Jr., replică dură pentru Irina Margareta Nistor
Irina Margareta Nistor susținea, cu doar câteva zile în urmă, că un nou film din seria „Liceenii” va fi lansat. Mai mult decât atât, conform criticului de film, Radu Ștefan și Violeta, copiii lui Ștefan Bănică Jr. ar fi urmat să facă parte din distribuție. Știrea a circulat cu rapiditate și multe publicații au preluat informația, toate entuziasmate de anunțul Irinei.
Din păcate, se pare că ideea unui film marca „Liceenii” se află în prezent doar la stadiul de proiect, și nu s-a realizat nimic concret în acest sens. Ștefan Bănică Jr. a infirmat spusele Irinei și s-a arătat deranjat de faptul că numele copiilor săi a fost adus în ecuație, fără permisiunea sa.

Ștefan Bănică Jr. a oferit o replică tranșantă pe pagina personală de Instagram și a elucidat misterul. Fanii „Liceenii” trebuie să mai aștepte până vor vedea o continuare, acest lucru este sigur!
„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei «Liceenilor» și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. O să răspund concret.Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria «Liceenilor», dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, a scris Ștefan Bănică Jr.
Irina Margareta Nistor, declarații controversate la radio
Invitată într-o emisiunea radio, Irina Nistor susținea că o peliculă, continuare a celebrei serii „Liceenii” , va fi lansată curând. Ba chiar dezvăluia și o parte dintre numele care fac parte din distribuție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*