Ce cadou neobișnuit i-a făcut Ileana Sterp lui Culiță de ziua lui. Artistul s-a prăpădit de râs când a văzut despre ce e vorba: „Este ceva original”

Ileana Sterp s-a gândit să-i facă o surpriză fratelui său, astfel i-a pregătit un cadou original. Cum a reacționat artistul?

Cu ocazia zilei de naștere a fratelui său, Ileana Sterp s-a gândit să-i facă un cadou original lui Culiță, dar, totodată, și-a dorit să-i filmeze reacția.

Ce cadou i-a pregătit Ileana Sterp lui Culiță?

Ileana Sterp a dezvăluit urmăritorilor, într-un vlog pe canalul de YouTube, ce cadou i-a făcut fratelui ei, Culiță.

Aceasta a mai spus că nu a știut ce să-i ia, căci artistul are tot ce își dorește, astfel i-a pregătit două cadouri personalizate și foarte originale. I-a cumpărat fratelui ei o brățară personalizată pe care a gravat un mesaj emoționant.

”Este ziua lui Culiță și am avut niște emoții pentru că i-am comandat o brățară faină și mă bucur din suflet. Dar nu v-am arătat cadoul propriu-zis despre care v-am povestit zilele trecute.

I-am făcut un cadou original aș spune eu, o să vi-l arăt mai târziu.

Așa arată brățara, vedeți și voi ce mesaj fain i-am pus pe ea: Unde viața începe și iubirea nu se termină niciodată. Familia C.M.D (n. red. Culiță, Milan, Daniela). Nu știam ce să-i iau pentru că el are de toate”, a povestit Ileana Sterp.

Cel de-al doilea cadou l-a luat prin surprindere pe artist, acesta nu s-ar fi gândit vreodată că ar putea primi așa ceva din partea surorii lui.

Ileana i-a făcut compot de struguri, preferatul lui Culiță: „Despre asta vorbeam, despre borcanele astea cu compot de struguri. Culiță este înnebunit după compotul ăsta și de câte ori vine la noi mănâncă de pe raft, acolo se duce prima dată, așa că i-am făcut compot de struguri. Eu cred că o să se bucure foarte mult!”, a adăugat Ileana Sterp în cadrul ultimului vlog postat pe internet, potrivit wowbiz.ro.

Reacția lui Culiță a fost la nivelul așteptărilor, acesta a fost extrem de încântat de cadourile din partea surorii lui.

„O să am toată iarna. Vai de capul meu!”, au fost cuvintele lui Culiță.

„Ca să nu îl mai mănânci pe al nostru. Ți-am făcut să ai toată iarna!”, i-a răspuns Ileana Sterp, râzând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*