Un Preot A Oprit O Înmormântare, După Ce A Observat Că Femeia Decedată Avea O Năframă Înfășurată În Jurul Gâtului

În timpul slujbei de înmormântare, preotul a văzut un lucru surprinzător la gâtul femeii. Ulterior, preotul a sesizat poliția.

O femeie din comuna Pietroșani, județul Argeș, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. În timpul slujbei de înmormântare, preotul a observat un lucru surprinzător la gâtul femeii decedate. Aceasta avea o năframă legată în jurul gâtului.

Ba mai mult decât atât, preotul a văzut că femeia avea și câteva leziuni. Ulterior, înmormântarea din comuna Pietroșani a fost oprită. Pentru că acest lucru i s-a părut destul de ciudat, preotul a decis să sesizeze oamenii legii.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat polițiștii secției rurare Domnești. La scurt timp, cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș, unde s-a stabilit că, de fapt, bătrâna s-a spânzurat.

Vestea tragică a fost un șoc pentru persoanele care au cunoscut-o. Vecinii bătrânei au rămas uimiți de cele întâmplate.

„Dacă s-a ajuns ca familia să mintă și preoții, pentru o înmormântare creștină, este foarte grav.

Au arătat adevărata lipsă de credință în fața lui Dumnezeu”, a povestit o sursă apropiată familiei. „Dacă nu cumva a fost strânsă de gât, într-un moment de furie”, a mai adăugat o altă sursă apropiată.

Rudele femeii decedate au mers la doctorul de familie și i-au spus că femeia a murit pentru că era bolnavă

Potrivit unor surse membrii familiei au ascuns acest lucru. Rudele femeii decedate au mers la doctorul de familie și au susținut că femeia a decedat pentru că era bolnavă.

Pentru că o știa pe bătrână cu probleme de sănătate, doctorul a eliberat certificatul medical constatator al decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*