Viața Secretă, Dar Opulentă A Ramonei Gabor, În Dubai: Avion Privat, Ferrari, Diamante, Genți Hermes De Toate Culorile

Surorile Gabor au lăsat în urmă orașul natal, Bacău, reușind să cucerească cele mai exclusiviste locuri de pe glob. În timp ce Monica e regină în vila de 3,4 milioane de dolari a lui Mr. Pink, din Malibu, Ramona Gabor mănâncă lux pe pâine în Dubai.

Viața mezinei Gabor este de o opulență orbitoare și o poți vedea în pozele și filmulețele de pe Instagram. Ramona Gabor, lux și opulență în Dubai: imagini grăitoare!

Ramona Gabor (33 de ani) este discretă cu viața ei sentimentală, dar generoasă cu imaginile în care își etalează traiul scăldat în lux, din Dubai. În cele mai recente filmulețe publicate pe Instagram, sora Monicăi Gabor are apariții de milioane de euro.

Avion privat, limuzine cu șofer la scară, genți Hermes de toate culorile (o geantă costă între 7.000 și 50.000 de euro), mașină Ferrari, vacanțe exotice, cazări în hoteluri exclusiviste și haine care au prețuri cu cel puțin 3 zerouri, în euro.

Accesoriile Cartier, pe care Ramona le afișează în poze, fac parte din colecția „Panther” a celebrei case de bijuterii. Numai un inel din aur, cu 285 de diamante încrustate, costă 40.000 de euro.

Rochii Louis Vuitton, genți Chanel și Hermes, ochelari de soare Prada și Fendi, papuci de plajă Hermes, de 500 de euro, fac parte din colecțiile vestimentare ale Ramonei.

Stabilită de 10 ani la Dubai, sora Monicăi a dat lovitura cu afacerea cu parfumuri, care se pare că se vând ca pâinea caldă. În luna aprilie, parfumul de lux, lansat în urmă cu doi ani de Ramona, a intrat oficial și în Dubai Mall, așa că produsul este acum mult mai vizibil, iar afacerea Ramonei, mult mai prosperă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*