Cum au fost surprinse mama Geta și iubita lui Culiță Sterp la ziua artistului. Întreg momentul a fost filmat imediat

Petrecerea de ziua lui Culita Sterp a fost de departe una care a rasunat in tot tinutul Hategului.

Artistul și-a invitat familia și oamenii apropiați lui la un centru de evenimente unde s-au distrat pe cinste până în zori. Artiști consacrați în lumea muzicii de petrecere au venit să îi cante lui Culita că doar o data face 30 de ani.

Florin Cercel și Vlăduța Lupau au fost printre invitații lui Culita, iar familia cataretului a fost mai unita că niciodată, așa cum a fost de fiecare data atunci când au fost astfel de evenimente și nu numai.

Cum au fost filmate mama Geta si logodnica lui Culita Sterp la petrecerea de ziua lui

În ciuda micilor neînțelegeri că în orice familie numeroasa și nu numai, clanul Sterp este un model.
Chiar daca după nunta Getutei Sterp au fost câteva scântei în ce privește declarațiile Ilenei Sterp și ale logodnicei lui Culita, ele s-au aplanat în momentul în care fanii au văzut că familia tot familie este și nu exista loc de certuri grave sau dușmanii.

Și că să fie totul clar, la ziua de naștere a lui Culita, mama Geta și iubita artistului au fost extrem de apropiate, au ciocnit un pahar de șampanie și au fost cu gura până la urechi, semn că nu exista niciun resentiment cu privire la focul de paie care s-a aprins în urma cu câteva săptămâni.

Mama Geta nu a mai făcut niciun comentariu la adresa viitorei sale nurori și nici iubita lui Culita nu a mai spus nimic, lasând lucrurile să meargă de la sine.

Ileana Sterp, cadou neobisnuit pentru Culita Sterp

Ileana, sora mai mare a lui Culita a fost toata seara in verva si tot ea este cea care i-a daruit lui Culita un cadou cu totul neasteptat.

Ileana i-a făcut compot de struguri, preferatul lui Culiță: „Despre asta vorbeam, despre borcanele astea cu compot de struguri. Culiță este înnebunit după compotul ăsta și de câte ori vine la noi mănâncă de pe raft, acolo se duce prima dată, așa că i-am făcut compot de struguri. Eu cred că o să se bucure foarte mult!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *