Nina este tânăra care a murit în cumplitul accident produs între Panciu și Tișița

Nina, o tânără de 31 de ani, s-a stins din viață îngtr-un tragic accident produs în județul Vrancea, între Tișița și Panciu.

O tânără de doar 31 de ani a murit într-un grav accident rutier.
„Din păcate astăzi ne a parasit un înger păzitor! Colega noastră Nina numai este.

Ne-ai rupt sufletul îngeraș! Nu avem cuvinte, Dumnezeu sa te odihneasca!” sau „Drum lin între îngeri scumpa mea surioară. Vei rămîne veșnic în inima mea și nu am să te uit niciodată, toți sîntem datori cu o moarte, dar a ta a venit prea devreme”, sunt doar câteva dintre mesajele de adio ale prietenilor Ninei lăsate pe Facebook.

Autoturismul s-a izbit de un copac

„Pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2L, între localitățile Tișița și Panciu, după ce un apel primit la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 17:50, anunța că un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac, iar o persoană a rămas încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate în cel mai scurt timp 2 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu. Spre locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața

La locul evenimentului echipajul de descarcerare a extras din autoturism o persoană de sex feminin, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ declarând decesul acesteia.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

Autoritățile au primit apelul în jurul orei 17:50, când un autoturism a părăsit partea carosabilă. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului de la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*