Cutremur În Showbiz:

Cutremur în showbiz: realizatorul TV Christian Sabbagh este acuzat că și-a terorizat propria nevastă, iar femeia a cerut ajutorul judecătorilor, pentru emiterea unui ordin de protecție.

Prezentatorul TV Christian Sabbagh ajunge, mâine, în fața judecătorilor, fiind acuzat de violență domestică. Cea care l-a dat pe mâna instanței este chiar soția, Iuliana, care a înregistrat plângerea la Judecătoria Sectorului 4 în urmă cu două zile.

Conform legii, „ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre următoarele măsuri – obligaţii sau interdicţii:
a) evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;
b) reintegrarea victimei şi, după caz, a copiilor, în locuinţa familiei; Reintegrarea se va face numai după evacuarea agresorului.
c) limitarea dreptului de folosinţă al agresorului numai asupra unei părţi a locuinţei comune atunci când aceasta poate fi astfel partajată încât agresorul să nu vină în contact cu victima;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*