Fiul Lui Ion Iliescu Are Un Salariu Uriaș. Unde S-A Angajat Mihai Bujor

“Fiul vitreg” al lui Ion Iliescu primește un salariu uriaș pentru funcția pe care o deține. Mihai Bujor lucrează Amabasada României din Manila.

Vă reamintim că băiatul “adoptat” de fostul președinte al României a rămas orfan după cepărinţii săi au murit într-un accident de avion.

Fiul lui Ion Iliescu are un salariu uriaș. Unde s-a angajat Mihai Bujor

Mihai Bujor Sion este fiul unui activist din ilegalitate al Partidului Comunist Roman, mort într-un accident de avion la începutul anilor ’70, care a fost crescut de Ion Iliescu, fostul șef al statului român.

“După moartea tovarăşului său de la PCR, deşi nu l-a înfiat cu acte, Ion Iliescu i-a fost tutore şi mentor tânărului Sion, rămas orfan – de fapt – de ambii părinţi, iî avionul prăbuşit între Sibiu şi Caransebeş murind şi mama lui.

Ion Iliescu i-a călăuzit paşii lui Mihai Bujor Sion si in cariera profesionala.

Dupa instalarea ca presedinte al Romaniei, Ion Iliescu l-a luat la Palatul Cotroceni pe «fiul» sau adoptiv, numindu-l la inceput in functia de sef al Cancelariei Prezidentiale si ulterior in cea de consilier prezidential pe probleme economice”, au relatat jurnaliștii de la Cotidianul despre Mihai Bujor Sion.

Ulterior, Mihai Bujor Sion a început o carieră în cadrul Ministerului de Externe, fiind consul în Thailanda, Dubai şi Los Angeles. În prezent, “Fiul vitreg” al lui Ion Iliescu este însărcinat cu afaceri la Ambasada României din Manila, în Filipine, calitate în care si-a depus ultima declaratie de avere.

Din document reiese că Sion detine un teren de 3,6 hectare la Snagov, cumpărat în 2004, şi un BMW achiziţionat în 2011. “Fiul vitreg” al lui Iliescu are un cont în care se află 1,1 milioane de lei, adica aproximativ 225.000 de euro, potrivit wowbiz.ro. Ca angajat al Ministerului Afacerilor Externe, Sion a încasat 70.899 de dolari (5.908 dolari pe lună), plus indemnizaţii în valoare de 14.500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*