„Elon Musk şi Angelina Jolie nu au intrat în România”. Oficialii din MAI spun nu au trecut prin niciun punct de frontieră

Mega-petrecerea de Halloween de la Castelul Bran a avut loc duminică seară, dar Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, nu a participat. Nici Angelina Jolie, anunţată şi ea pe lista invitaţilor, nu şi-a făcut apariţia.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat un oficial din Ministerul de Interne pentru Libertatea. Un alt om important din cadrul MAI spune că Elon Musk nu a intrat pe teritoriul României: „Elon Musk nu a fost în România. Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”. Fiind cetăţeni americani, cei doi ar fi avut parte de o atenţie specială şi ar fi apărut în evidenţele Ministerului de Interne indiferent de modul prin care ar fi ales să treacă frontiera.

Fondatorul PayPal şi partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, ar fi fost de fapt organizatorii petrecerii de la Castelul Bran. Alături de ei au participat unii dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, avocaţi, antreprenori, dar şi vedete internaţionale sau de la Hollywood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*