Ultima Ora: Ce Veste Trista Tragedie În Familia Lui Florin Dumitrescu. S-A Stins Azi: „A Plecat Spre Ceruri”

Doliu în familia lui chef Florin Dimitrescu!

Soția bucătarului trece prin momente grele, asta după ce tatăl ei s-a stins din viață. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Sunt momente extrem de grele pentru soția lui chef Florin Dumitrescu, asta după ce tatăl ei s-a stins din viață! Anunțul trist a fost publicat pe rețelele de socializare chiar de Cristina Dumitrescu.

Cristina Dumitrescu trece prin clipe cumplite, asta după ce azi dimineață a anunțat cu durere în suflet că tatăl ei a plecat la ceruri. Soția lui chef Florin Dumitrescu este devastată de durere și a mărturisit că este încă în țoc după teribila veste

”Azi dimineata, taticul meu bun a plecat spre Ceruri! In urma mai multor operatii, organismul lui a cedat, dar nu inainte de a ne astepta ca sa ajungem la el.

Il priveam cu dragoste si neputinta incercand sa gasesc orice ajutor pentru a-l face bine si a-l aduce acasa… El voia acasa!
E inca un soc si nu pot sa cred ca scriu aceste randuri, dar tati nu mai e si doare rau de tot!

Vreau doar sa va spun ca noi toti avem tendinta de a ne lasa dusi de valul vietii si cateodata uitam ce e cu adevarat important.

De azi pe ecranul telefonului meu nu o sa mai apara ca ma suna TATI si tremur si plang pentru ca imi dau seama ca nu o sa-l mai aud niciodata spunand “Ce faci ciocarlia mea?”. Va rog, bucurati-va de ai vostri cat ii aveti!

Drum lin spre lumina Bubulica! Te iubesc nespus de mult si iti multumesc pentru tot ce am de la tine: amintiri, invataminte, nasul carn, caracterul, si multa iubire!

Cine l-a cunoscut, cine a ras la glumele lui, cine a baut o palinca cu el, cine s-a bucurat sa il aiba ca familie si prieten, amintiti-va de el! Esti atat de iubit, Bubulica al meu!, a scris Cristina Dumitrescu pe rețelele de socializare.
Tatăl Cristinei Dumitrescu a murit

Soția lui Florin Dumitrescu a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie emoționantă cu t tatăl ei, acolo unde a ținut să scrie și câteva cuvinte dureroase. Cristina Dumitrescu a precizat că își va aduce aminte de toate momentele frumoase petrecute cu tatăl său și că îi va fi destul de greu să treacă peste această tragedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *