Geta Sterp, veste neașteptată la puțin timp după nuntă

Viața Getei Sterp s-a schimbat considerabil după ce mezina familiei s-a așezat la casa ei.

Geta Sterp s-a măritat de curând cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu. Familia Sterp este o familie simplă, crescută la țară, care se ocupă cu treburile gospodărești și cu îngrijitul oilor, o lungă perioadă câștigându-și existența doar din comercializarea produselor din lapte de oaie.

Atât Culiță, cât și frații săi, și-au petrecut copilăria la țară, sub atenta supraveghere a mamei Geta. Copiii familiei Sterp s-au ocupat cu toții de afacerea cu lapte de oaie a familiei.

Geta Sterp, mezina familiei, a fost poate cea mai atașată de meleagurile natale și de îngrijirea oilor.

După ce s-a măritat, însă, viața Getei Sterp s-a schimbat cu desăvârșire.

Pentru a putea fi împreună cu alesul inimii sale, sora lui Culiță, trebuie să lase în spate locurile natale.

Tânăra urmează să se angajeze la firma pe care o deține soțul ei, așa că viața pe care a dus-o până acum, la fermă, ar putea rămâne doar o frumoasă amintire.

Înainte să-și unească destinele cu alesul inimii sale, s-a confesat în fața fanilor ei despre o durere apăsătoare care îi stă pe suflet. Tânăra le-a povestit urmăritorilor că deși este fericită că face pasul cel mare, are o durere în suflet provocată de faptul că trebuie să renunțe la mersul cu oile și să se angajeze la firma soțului ei pentru a putea fi aproape de familia pe care tocmai și-a întemeiat-o.

Acum, la câteva săptămâni de la fericitul eveniment, Geta a avut parte de o bucurie fără margini, pe care nu a putut să nu o împărtășească și cu urmăritorii săi, în cadrul unui nou vlog.

„Probabil vă era dor de un astfel de vlog, uitați pe unde sunt. Mă duc cu el (n. red. Liviu, mâna dreaptă a familiei Sterp la treburile gospodărești) până la oi, că trebuie să luăm două oi să facem sloi (n. red. un fel de mâncare) și am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta, că mă duc la oi și să știți că încă avem oi și o să mai avem.(…) Am zis să vă arăt și vouă cât de frumoasă e viața asta, te încarci cumva pozitiv ”, a spus Geta Sterp în ultimul vlog postat pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*