Prințul Harry a făcut anunțul! Toată lumea l-a felicitat!

După moartea Reginei, majoritatea membrilor Familiei Regale au revenit în atenția publicului. Prințul Harry și Meghan Markle nici măcar nu au dispărut vreodată, pentru că mereu au fost foarte apreciați și activi în lumea mondenă. Fiul Regelui Charles a vorbit de curând despre copiii săi, care îl surprind zi de zi.

Prințul Harry, mândru de copiii săi

Prințul Harry și soția lui, Meghan, se implică activ în acțiuni de binefacere. Acum, prințul a intrat într-un apel video cu organizația, care ajută copiii grav bolnavi, și a vorbit cu câștigătorii premiilor și cu familiile lor. Acesta a regretat că nu a putut să le înmâneze premiile el, dar le-a oferit sfaturi prețioase.

Harry a declarat că unul dintre copiii bolnavi cu care a vorbit i-a adus aminte de fiul său, Archie, lucru ce l-a emoționat. Prințul a vorbit mult despre copiii săi, de care este foarte mândru și care îl surprind zi de zi.

Despre fiul cel mare a precizat că este foarte inteligent și se implică în tot felul de activități interesante, deși are doar trei ani. Cât despre mezina familiei, Lilibet, a spus că a început deja să vorbească, deși are puțin peste un an. Este isteață și își surprinde părinții mereu.

„Se descurcă minunat. Archie e foarte, foarte ocupat cu activitățile potrivite vârstei, iar Lilibet a început să vorbească, ceea ce e grozav”, a spus Harry.

Harry a petrecut clipe minunate alături de copiii bolnavi, cu care a împărtășit povesti emoționante. Multe dintre gesturile și obiectele acestora i-au amintit de copiii săi, motiv pentru care sigur va prețui această întâlnire.

O asistentă medicală pentru copii, care a finanțat și fondul memorial al prințesei Diana, i-a transmis prințului că mama sa ar fi foarte mândră de el pentru toate faptele bune pe care le face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*