Vlăduța Lupău Și-A Luat Copilul Și Au Plecat De Acasă. Ce Se Întâmplă În Aceste Momente Între Vedetă Și Soțul Ei, Adi Rus: „Nu Știu Cum Va Fi”

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată în vara ce a trecut, iar viața lor s-a schimbat radical din acel moment. În prezent, totul se învârte în jurul micuțului Iair, iar fericirea lui este mai importantă decât orice.

Vlăduța Lupău și-a numit sarcina cu micuțul Iair ca fiind una minune, deoarece a venit după alte două pe care, din păcate, le-a pierdut, pe parcursul relației cu fotbalistul.
În momentul actual artista l-a luat pe micuțul Iair și au plecat de acasă. Iată unde s-au dus cei doi!

Vlăduța Lupău l-a luat pe micuțul Iair și au plecat de acasă

Cu toate că micuțul Iair are doar câteva luni de viață, a parcurs multe drumuri.

În urmă cu o seară, artista și-a făcut bagajele și a plecat cu avionul de la Cluj la București cu fiul său, iar acest lucru i-a creat foarte multe emoții

„Vreau să vă spun că eu împreună cu dumnealui plecăm la București imediat. Așa că, nu știu cum va fi, cum nu va fi, dar stăm acolo câteva zile. Sperăm să ajungem cu bine, am emoții”,
a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.
La puțin timp după ce a ajuns în Capitală, artista s-a cazat cu micuțul Iair la unul dintre cele mai luxoase hoteluri și le-a dat fanilor săi mai multe detalii despre plecarea lor de acasă.

Ea a spus că a ales să îl ia și pe micuț cu ea, deoarece va sta câteva zile în București și nu își dorea să stea departe de fiul său atât de mult timp, mai ales că trebuie să îl alăpteze.

Ce a mai scris artista în mediul online

Pe lângă aceste aspecte, artista a mai spus că în această lună va pleca în America, iar acolo micuțul Iair nu o va putea însoți, motiv pentru care vrea să profite la maximum de zilele acestea cu el.

„Am venit cu Iair pentru că o să stau până miercuri în București și nu puteam să-l las așa mult timp fără mine. Mai ales că luna asta am să plec și în America pentru câteva zile…”, a scris artista în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*