Vlad Gherman, cununie civilă ca-n filme! A postat imaginile de la căsătorie: „Până la adânci bătrâneți!”

Vlad Gherman, cununie civilă ca-n filme! Chiar actorul a fost cel care a făcut publice pe rețelele de socializare imaginile de la căsătorie. Îmbrăcat elegant, și cu zâmbetul pe buze, acesta a fost extrem de fericit alături de mireasa lui. Fanii au reacționat imediat, iar postarea a strâns peste 5 mii de aprecieri în mai puțin de o oră.

În urmă cu doi ani, Vlad Gherman s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, iubita lui cu care a avut o relație de 9 ani. După separare, actorul a povestit că a suferit cumplit, și chiar a arătat imagini în care plângea după fosta lui iubită. Ulterior, după ce a depășit momentul despărțirii, acesta s-a îndrăgostit de Oana Moșneagu, colega lui din serialul „Adela”, care, în prezent, îl face cel mai fericit bărbat. Deși la început au fost foarte discreți cu povestea lor de dragoste, acum, cei doi împărtășesc cu fanii mai multe momente din relația lor de cuplu.

Vlad Gherman, cununie civilă ca-n filme

Vlad Gherman a avut o cununie civilă ca-n filme! Chiar actorul a fost cel care a făcut publice pe rețelele de socializare imaginile de la căsătorie. Îmbrăcat elegant, și cu zâmbetul pe buze, acesta a fost extrem de fericit alături de mireasa lui.

„Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți
Nu pierdeți ultimele episoade din serialul Adela
#dacaejoieadela”, a scris el în descrierea fotografiilor.

Fanii au reacționat imediat, iar postarea a strâns peste 5 mii de aprecieri în mai puțin de o oră.

„Legenda spune că Oana nu a dat like la postare.”, „Ce râde Cristina la nunta lui Vlad”, „Felicitări și casă de piatră.”, au fost câteva dintre comentariile făcute de fani.

Vlad Gherman, în lacrimi, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu
În urmă cu câteva zile, la doi ani de la despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a vorbit despre momentele grele prin care a trecut atunci când relația de nouă ani pe care o avea cu actrița, a ajuns la final.

”După cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: „De ce plângi?”. Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să fie bărbat, să producă pentru familie, să lupte, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei.(…) Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră „Și băieții plâng câteodată” și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să ne lăsăm să fim vulnerabili, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a spus Vlad Gherman pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*