Drama prin care ar fi trecut Ioan, băiatul de 13 ani care s-a sinucis. Mărturii cutremurătoare ale prietenilor

Moartea lui Ioan, băiatul de doar 13 ani care s-a sinucis din dragoste la Drobeta Turnu Severin, provoacă noi valuri pe Facebook.

Fiu de preot, copilul trecea printr-o adevărată dramă acasă. Cel puțin asta susțin prietenii băiatului mort, într-o serie de mărturii anonime.

De ce s-a sinucis Ioan, băiatul de 13 ani din Drobeta?

Copilul s-a aruncat de pe acoperișul fostei maternități din oraș, însă nu se cunosc multe despre ce l-a determinat să recurgă la acest gest. Oficial, ar fi suferit din dragoste, neoficial ar fi suferit lucruri neștiute în interiorul propriului cămin.

Conform Ziare.com, o femeie a pornit o investigație menită să demaște adevărul. Și-a scris concluziile pe Facebook, însă nu a prezentat dovezi palpabile în acest sens, ci doar mărturiile ”anonime” ale prietenilor lui Ioan.

“Astăzi va fi înmormântat Ioan, băiatul de preot din Drobeta Turnu Severin care a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se de pe o clădire părăsită.

Un copil frumos de 13 ani, un copil dezvoltat perfect, cu prieteni și cunostințe foarte multe, cu simțul umorului (așa cum chiar cei din jur spun), cu “iubite”, cu absolut niciun motiv aparent de a recurge la acest gest. Social era bine, la școală era bine, sănatos era, plăcut de fete, deci DE CE?”, se întreabă, retoric, Claudia Guțulescu.

“Tatăl și unchiul său, ajunși la locul tragediei, au lămurit-o imediat: se certase cu iubita! Eșec în dragoste! Și asta a rulat imediat în paginile ziarelor și în toate știrile despre eveniment. “Iubita”, o fetiță de 14 ani. Bun titlul, s-au hăhăit la știre câțiva, altii l-au clasat imediat ca slab de înger pe băiat, majoritatea i-au plâns părinții și aia a fost. Caz clasat”, transmite femeia. Adăugând că, în opinia ei de mamă, un copil la 14 ani nu s-ar sinucide din dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *