Hoții care au jefuit locuința familiei Sterp au fost găsiți! Mama Geta, primele detalii despre făptași: ”Totul s-a sfârșit”

Familia Sterp a anunțat că au fost găsiți hoții care le-au spart casa în vara acestui an și au furat seiful plin cu bani.

Familia Sterp a trecut prin momente cumplite în vara acestui an, atunci când casa le-a fost prădată de hoți, iar seiful care conținea 200.000 de euro le-a fost furat. La acea vreme, Culiță Sterp a anunțat că oferă o recompensă pe măsură pentru cei care vor oferi detalii despre autorii faptei.
Acum, la câteva luni de la incident, membrii familiei Sterp sunt convinși că se apropie de rezolvarea cazului, precizând că după ce a adunat mai multe informații, au ajuns la cei care le-au spart locuința.

„Dacă în urmă cu două luni aveam doar niște bănuieli, situația s-a schimbat între timp. Mergând din aproape în aproape, vorbind cu unul și cu altul, am ajuns la cei care ne-au spart casa în vară.
După mine, am găsit autorii, bate-i să-i bată!”, a declarat mama Geta, pentru Playtech.ro.Familia Sterp a descoperit cine le-a furat seiful plin cu bani

În tot acest timp, familia Sterp s-a ocupat să adune dovezi privind incidentul care a avut loc în casa lor. După ce au adunat informații despre cei care le-au furat seiful plin cu bani din casă, aceștia au dat toate dovezile poliției pentru a se ocupa în continuare de acest caz.

„Nu pot să vă multe lucruri, dar am făcut anchetă în toată regula. Apoi, cu toate dovezile pe care le-am strâns am mers la poliție. Noi nu ne jucăm. Dar nici nu luăm legea în mâinile noastre. Nu ne facem dreptate singuri, că dacă ar fi fost așa, făptașii ar fi fost de mult trași în țeapă”, a mai spus mama Geta, pentru aceeași sursă.

Mama Geta este convinsă că nu se înșală și că cei care le-au spart casa sunt chiar cei pe care ea și copiii săi i-au identificat.

”Atâta ne-am chinuit cu povestea asta că trebuia să iasă soarele și pe strada noastră. Numai cu câți oameni am vorbit, la câți nu ne-am plâns. De câte ori nu am mers într-o parte sau alta. Dar acum totul s-a sfârșit!”, a continuat mama Geta.

Potrivit detaliilor oferite de mama Geta, ar fi vorba despre patru bărbați, despre care a spus că îi ” cunoaște cu nume și prenume ”. De asemenea, femeia a mai precizat că tâlharii trăiesc într-o comună ” nici apropiată, nici îndepărtată ” de cea unde se află locuința familiei Sterp, mai precis localitatea General Berthelot, din zona Hațegului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*