Părintele Calistrat, după acuzațiile de agresiune: “Au puţină isterie”

Imagini în care părintele Calistrat de la mânăstirea Vlădiceni din Iași agresează două enoriașe au apărut în spațiul virtual și au șocat pe toată lumea. Părintele a venit imediat cu explicații și susține că femeile sunt isterice și fac de multă vreme probleme mănâstirii.

Ce spune părintele Calistrat despre actul de agresiune asupra celor două femei

Preotul susține că de fapt femeile l-au agresat pe el și au făcut foarte multe probleme de-a lungul timpului. Au agasat mai multe persoane care vin la mânăstire să se roge, dar și mai mulți preoți.

Mai mult, zice preotul Calistat, este vorba de “două copile nemăritate care au puţină isterie”, a replicat el, joi, la bzi.ro.

“Mare problemă nu s-a întâmplat”, spune părintele.

El susţine că una dintre femei i-a pus piedică lui şi a căzut cu genunchiul pe trotuar.

“Apoi pe una dintre ele am împins-o de umăr. I-am luat telefonul şi l-am aruncat”, continuă preotul Calistrat.

Preotul vine cu propria variantă şi spune că i-a zis paznicului să le dea afară.

De asemenea, spune că de fapt cele două femei au mai venit şi au produs violenţă în biserică.

“Când m-am dus să vorbesc cu ele paşnic, ele au luat-o cu isteria. Le-am explicat că nu au voie să filmeze că e obiectiv protejat (referire la manastire – n.r.), nu au voie să agreseze lumea, că e biserică şi nu au voie să agaseze. Şi au scos telefonul să mă filmeze.

Şi când să îl iau, cealaltă mi-a pus piedică şi m-am dus cu genunchiul în trotuar. M-am ridicat, am împins-o de umăr şi i-am pus paznicului să le dea afară. Fetele acestea sunt două copile nemăritate care au, zic eu, părerea mea, deviaţie de comportament sau puţină isterie, cum spunem noi în termeni populari”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*