Adelina Pestrițu a publicat primele fotografii cu fetița ei, după câțiva ani. Cât de mare și de frumoasă este micuța Zenaida

Adelina Pestrițu le-a îndeplinit poate cea mai râvnită dorință a fanilor ei, din ultima vreme. După mult timp, aceasta a postat primele fotografii cu Zenaida, fiica ei și a soțului său.

Adelina Pestrițu a postat primele fotografii cu Zenaida

Cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Virgil, Adelina i-a făcut o urare emoționantă. Acesta împlinește astăzi, 13 noiembrie, 37 de ani și, în cinstea lui, influencer-ul a dat o petrecere de zile mari.

Cu doar câteva ore înainte de marea petrecere, Adelina le-a spus fanilor ei din mediul online că le pregătește o surpriză și părea extrem de încântată de ceea ce avea să împărtășească, dar nimeni nu se aștepta să o vadă pe Zenaida, ținând cont de cât de categorică a fost Adelina din acest punct de vedere.

Seara a venit, iar Adelina Pestrițu a postat primele imagini cu fiica ei. Zenaida a împlinit, în această vară, patru ani. Micuța este extrem de frumoasă, iar fanilor nu le-a venit să creadă că o revăd după atâta timp.

Aceștia au înroșit butonul de like și au lăsat mii de comentarii.
Adelina Pestrițu a postat și ea un mesaj emoționant, alături de imaginile de familie.

„Exista momente in viata cand simti ca ai TOT si ca nu poate exista «mai mult », cand sufletul este atat de plin de bine, de dragoste si de frumos incat te simti coplesit de recunostinta. Manutele mici in jurul nostru, zambetele largi si atat de sincere, imbratisarile stranse, privirile pline de lumina sunt cel mai frumos cadou. La multi si frumosi ani, Virgil! Multumesc pentru acest TOT! Te iubim! ❤️ #family”, a fost mesajul postat de Adelina Pestrițu.

De ce nu a mai arătat-o Adelina pe Zenaida

În cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro, Adelina Pestrițu a spus că mediul online este un loc în care oamenii expun absolut tot, iar ea și soțul eu au decis să țină pentru ei momentele personale și nu vede de ce fiica lor ar trebui să fie expusă acolo.

„Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile.

Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a dezvăluit fosta prezentatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*