BOMBA ANULUI 2022: THEO ROSE E ÎNSĂRCINATĂ! DUPĂ DOAR 4 LUNI DE RELAȚIE, ARTISTA ȘI-A SCHIMBAT RADICAL VIAȚA

Cancan.ro Theo Rose este însărcinată. Cântăreața și „șeful” ei, Anghel Damian, ar urma să-și cunoască rodul iubirii la sfârșitul lunii iunie 2023. Cel puțin asta susțin la unison apropiații artistei. Cancan.ro vine cu o nouă exclusivitate națională și vă prezintă toate detaliile!

Theo Rose și Anghel Damian vor fi părinți

Theo și Anghel se mișcă rapid. Potrivit surselor din anturajul celor doi cântăreața se află în primul trimestru de sarcină și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie, anul viitor! Mai mult decât atât, Theo se declară apropiaților îndrăgostită până peste cap de Anghel și susține că nu a trăit o iubire atât de intensă niciodată!

Relația celor doi nu datează de foarte mult timp, mai exact de la începutul acestei veri. Atunci CANCAN.RO dezvăluia în exclusivitate că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte după o relație de aproximativ cinci ani, iar Anghel Damian a rupt legătura cu Lia Bugnar după o poveste de dragoste ce data de aproximativ nouă ani.

Toate aceste lucruri e posibil să se fi întâmplat după ce Theo și Anghel s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, acolo unde Theo Rose are rolul de actriță-cântăreață, iar Anghel Damian este regizor.

Contactată de CANCAN.RO pentru a comenta informația, Theo Rose nu a răspuns apelurilor repetate realizate de reporterii cancan.ro.

Theo Rose și-a anulat concertul din cauza sarcinii

Sursele CANCAN.RO informează că Theo Rose deja se confruntă cu stări de rău, întâlnite deseori în cazul sarcinilor la început. Mai mult decât atât, sâmbăta trecută, în data de 12 noiembrie, cântăreața urma să întrețină atmosfera la Bruxelles, însă din cauza grețurilor și vărsăturilor, Theo a refuzat să se prezinte în Belgia. În acest caz, a fost nevoie să fie înlocuită de Pollysor, o altă cântăreață aflată în „aria de acoperire” a lui Boier Bibescu.

Și dacă tot veni vorba de Boier Bibescu… Băieții din trupa lui Theo Rose sunt nedumeriți cu privire la planul profesional pe care-l aveau cu a lor solistă. Totul din cauza managerului Boier care i-a informat pe toți că Theo Rose nu va mai lua cântări.

Boier Bibescu n-o mai lăsa pe Theo Rose la nunți

Managerul le-ar fi spus băieților din bandul condus de Theo Rose că actuala parteneră a lui Anghel Damian este acum om de televiziune și nu și-ar mai putea permite să meargă să interpreteze manele sau muzică de petrecere la nunți.

Totul ar fi de fapt un pretext, încercând să mascheze astfel vestea sarcinii lui Theo, iar asta pentru că nu știe cum să gestioneze situația deocamdată.

Așa că trupa lui Theo Rose se gândește serios să caute o altă solistă, având în vedere că nu se vor putea baza în perioada următoare pe Theo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*