Andreea Bălan, dezvăluiri despre fostele și noile iubiri: „O femeie cu copii își reface mai greu viața”

Andreea Bălan a ales să își păstreze viața personală departe de ochii publicului, însă, invitată în podcastul lui Radu Țibulcă artista a vorbit deschis despre fostele și viitoarele relații.

Andreea este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, astfel că se află mai mereu în vizorul presei. După divorțul de George Burcea și după ce certurile dintre ei doi au ieșit la iveală, cântăreața a decis să își țină relațiile departe de lumina reflectoarelor.

Andreea Bălan: „Ca mamă trebuie să mă gândesc de șapte ori înainte să ies la date”

„Am decis ca viața mea personală să nu o mai expun. Pentru că e firesc să nu funcționeze ceva mai ales după un mariaj, după ce te desparți de tatăl copiilor. O femeie cu copii își reface mai greu viața decât tatăl copiilor. Pentru că copiii sunt la tine ca mamă, locuiești cu copiii ăia. Ca tu să îți faci o altă relație e un pic mai dificil. Pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii cu mamă. Cu bone, cu tot ce ai tu. Și e un bagaj mare pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și evident că durează acest proces”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Țibulcă.

Ea a precizat că a decis să nu își mai expună „încercările” presei și nu vrea să se știe dacă ea are sau nu pe cineva în acest moment.

„Ca mamă trebuie să mă gândesc de șapte ori înainte să ies la date sau cu cine continui o relație pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, dacă bărbatul respectiv ajunge să locuiască cu fetele mele în casă trebuie să fie un exemplu pentru ele, trebuie să se accepte reciproc”, a explicat Andreea Bălan.

Andreea Bălan face dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu KEO: „Au fost 8 ani frumoși”

În urmă cu mai mulți ani, Andreea a avut o relație serioasă și de lungă durată cu Keo. Cei doi s-au despărțit după opt ani, după ce s-a aflat că artistul a înșelat-o cu Misty, cu care acum are și o fetiță.

Deși lucrurile nu s-au terminat frumos între ei, cântăreața vorbește cu drag despre relația lor. „Keo a fost un mentor pentru mine. Eu, când privesc în urmă, privesc această relație foarte pozitiv și foarte recunoascătoare.

Au fost 8 ani frumoși, chiar dacă la final s-au întâmplat lucruri mai puțin plăcute și s-a exagerat mult. Dar când timpul trece uiți lucrurile alea urâte și te uiți în urmă cu recunoștință și a fost un stâlp la vremea respectivă și m-a susținut foarte mult”, a povestit Andreea Bălan.

Aceasta a afirmat că artistul a susținut-o și a ajutat-o foarte mult în carieră, mai ales că atunci tocmai renunțase la tatăl ei ca manager. De asemenea, ea a precizat că cel care a învățat-o să se promoveze a fost chiar Keo.

„Eu aveam 20 de ani și tocmai mă mutasem în București (…) Și el era și mai mare ca mine cu câțiva ani, fiind artist cu experiență, instrumentist, mi-a compus piese, a fost foarte frumos. Foarte multe concepte la vremea respectivă au fost făcute de el. (…) Și după ce ne-am despărțit eu am știut ce să fac. Adică de la fiecare om care a fost în viața mea am încercat să învăț ceva, să iau ceva pozitiv și să plec mai departe cu un lucru bun”, a mărturisit cântăreața.

Andreea Bălan, despre fetele ei: „Îmi doresc să nu aibă carențele emoționale pe care eu le-am avut”

Andreea Bălan a divorțat de George Burcea de mai bine de doi ani, iar fetițele ei, Ella șI Clara, au rămas în grija ei. Așadar, artista spune că încearcă să le transmită fetelor ei doar energie pozitivă pentru că își dorește, ca orice mamă, ca micuțele să fie fericite.

„Îmi doresc ca ele să nu aibă carențele emoționale pe care eu le-am avut și de aceea citesc foarte mult și studiez foarte mult pentru că dacă eu sunt bine ca mamă ele mă iau ca exemplu. Ele simt ce simt eu. Dacă am o zi mai tristă sau anumite trăiri interioare ele simt și preiau din trăirile astea. Și atunci eu îmi dau silința să fiu cât se poate de veselă, indiferent de problemele pe care le am sau situații negative, să fiu veselă și ele să preia din energia mea și să fie fericite. Este important ca ele să se iubească. Iubirea de sine o înveți de la părintele tău de același sex și iubirea față de partener o înveți de la părintele de sex opus”, a spus artista.

De ce a divorțat Andreea Bălan de George Burcea: „Dacă ai probleme, trebuie să ceri ajutorul”

Divorțul Andreei Bălan și al lui George Burcea la doat patru luni de la nuntă a ținut mult timp prima pagină a ziarelor. Deși ea a ales să nu vorbească despre motivele care au dus la despărțirea lor, acum a spus că, probabil, de vină au fost viciile pentru încheierea mariajului lor.

„Chiar dacă treci prin anumite situații poți să cauți ajutor la un psiholog, la un prieten, eu așa am reușit să trec peste anumite situații negative. Dar dacă ești foarte slab încerci odată (n.r. substanțe interzise) și vezi că te face nu știu cum. Și eu nu am acceptat comportamentul ăsta. Poate și de aia s-a destrămat căsnicia în patru luni. Consider că dacă ai probleme trebuie să ceri ajutorul și să rezolvi altfel”, a explicat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *