Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, a trecut cu bine de operație. Ce spun medicii

Recent, s-a aflat că Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, are o tumoră, fiind nevoie să treacă urgent printr-o operație. Astfel, familia, cunoscuții și nu numai, au stat cu sufletul la gură așteptând deznodământul acestei povești. Nu în ultimul rând, foarte multă lume s-a rugat pentru Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, ca să depășească această problemă.

Fetița părintelui Nicolae Dima, unul dintre preoții cei mai îndrăgiți din București, de la Biserica Sfântul Nicolae, a intrat în operație marți, după mai multe zile în care a fost în comă. Părintele Vasile Ioana, colegul său de parohie, a făcut apel la credincioși să se roage pentru copilă.

Reamintim că Ecaterina, fetița în vârstă de 12 ani a părintelui Nicolae Dima, a intrat în stop cardio-respirator și a leșinat chiar în brațele tatălui ei după ce a fost diagnosticată cu o formațiune tumorală.

Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, a trecut cu bine de operație

Operația fetiței i-a ținut pe toți apropiații ei cu sufletul la gură și i-a făcut pe toți să se roage și mai mult pentru ea. Preotul Nicolae Dima, tatăl fetei, a spus că operația suferită de Ecaterina a fost una grea, cu risc vital, care a durat mai bine de șase ore.

Mai mult, părintele a spus că a fost impresionat de câtă lume a venit la Biserica „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi” din București, acolo unde el slujește, să se roage pentru fetiță. Asta a creat fenomenul Ecaterina: o avalanșă de rugăciune. Ei bine, Ecaterina a fost operată, iar un apropiat al familiei a anunţat că a trecut cu bine de acest hop.

„Mare ești Doamne! Veste mare! Operația Ecaterinei, fiica părintelui Nicolae Dima, s-a încheiat cu bine! Tumora nu era malignă, ci un chist! Operația a decurs cum nu se putea mai bine!”.

Mesajul transmis de părintele Vasile Ioana

„Dragii mei! Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine! Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu! Medicul a extras o formațiune care nu se pune problema sa fie malignă. Pierderea de sânge și de țesuturi a fost minimă. Fraților, mare este puterea Domnului și a sfinților, mare este puterea rugăciunii în unitate!

Multumim echipei de medici în frunte cu dl Adrian Iliescu, un mare neurochirurg, pentru angajamentul extraordinar! Sunt eroii noștrii! Felul concret în care le putem mulțumi este să ne rugăm pentru ei! Haideți să-i punem pe pomelnicele noastre: Adrian, Radu, Anca Mariana, Brândușa, Iuliana, Diana, Ana-Maria!

Minunea aceasta este o conlucrare fericită între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu! Bucurati-va toți cei care v-ati rugat pentru Ecaterina! E o zi mare pentru noi toți! Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol”, a scris părintele Vasile Ioana, pe contul de socializare.

Bucurie mare și pentru enoriași

Credincioșii au primit vestea în lacrimi și au lăsat numeroase mesaje în mediul online.

„Ce Dumnezeu Mare avem! Am presimțit că se va întâmpla o minune fiind că mi-a rulat în minte numai conversația dintre Iisus și Apostoli despre orbul de la Betsaida”.
„Doamne ajută! Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Multă sănătate şi multă putere în continuare suflet frumos si bun, Ecaterina! 🤗🤗”.
„Slavă și mulțumire lui Dumnezeu pentru această minune! Putere familie să depășească toate încercările! Însănătoșire grabnică și deplină, Ecaterina!”.
„Minunat! Sa o ajute în continuare Bunul Dumnezeu!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*