Halucinant Ce S-A Ales De Liviu Arteni. Dezvăluirile Făcute De Vecini: Din Ce Face Bani Acum Fostul Soţ Al Istraelei

Este incredibil ce s-a ales de Liviu Arteni! Multă lume s-a întrebat ce se întâmpla cu fostul soţ al Israelei Vodovoz. Au format un cuplu controversat, dar povestea lor s-a terminat în anul 2018, atunci când Israela a murit la 70 de ani.

După decesul ei, Liviu a dispărut brusc, fără urmă. De atunci, nimeni nu a mai ştiut nimic despre el. De altfel, relaţia celor doi a fost presărată din plin cu scandaluri, cauzate de dependenţa de alcool a bărbatului. Ultima oară când a apărut în public a fost când a apărut la Antena Stars, apoi parcă a intrat în pământ.

Halucinant ce s-a ales de Liviu Arteni. Cum a ajuns fostul soţ al Israelei Vodovoz
Se pare că s-a aflat, în sfârşit, unde trăieşte acum Liviu, la trei ani de când a dispărut din spaţiul public. Se pare că a revenit în România, după ce fugise în străinătate. Locuieşte în Călăraşi şi şi-a refăcut viaţa după moartea Israelei. Aici se ocupa cu creşterea animalelor. S-a mutat în comună Dorobanţu şi arata complet diferit faţă de cum era în trecut.

Acum este de nerecunoscut, a renunţat la pletele care l-au consacrat şi se ocupa din greu de gospodăria lui. Este surprinzător că a reuşit să se ascundă de presă şi de ochii curioşilor atât de mult timp. Însă, din ce bani trăieşte acum, de fapt? Se pare că tot din moştenirea primită după decesul Israelei.

Conform WOWbiz, vecinii lui Liviu au doar cuvinte de laudă la adresa lui. Această imagine este una total diferită faţă de modul în care a apărut în trecut la TV, cu numeroase scandaluri. În judeţul Călăraşi se afla cele patru terenuri agricole moştenite de la Israela. Restul averii a ajuns la copiii acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*