Culiţă Sterp, adus cu cătuşe în faţa magistraţilor. Se cere arestarea lui după accidentul de la Cluj

Culiţă Sterp a ajuns vineri în faţa magistraţilor după a fost prins de radar, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a gonit cu viteză prin Cluj-Napoca, a trecut pe roşu şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Dar asta nu e tot, a fugit în continuare de poliţie, dar a fost prins. În urma verificărilor, agenţii au stabilit că manelistul Culiţă Sterp era beat.

Culiţă Sterp, primele imagini după ce a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii clujeni în urma accidentului provocat în noaptea de miercuri spre joi în municipiul Cluj-Napoca.

După ce a petrecut noaptea în arest în Alba, manelistul Culiţă Sterp a ajuns adus cu cătuşele la mâini în faţa judecătorilor din Cluj.

„A părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițistului. Avem o ancheta penală în curs, astăzi cetățeanul respectiv va fi prezentat în fața instanței și instanța va fi cea care decide măsurile. Eu nu vreau să împart cetățenii pe categorii socio-profesionale, eu vreau să spun că sunt cetățeni care respectă legea și cetățeni care nu respectă legea în România”, a spus ministrul de Interne, Lucian Bode, despre acest caz.

Vă reamintim că manelistul Culiță Sterp a fost reținut, joi, de polițiști după ce a fost prins beat la volan și a fugit de la locul accidentului pe care l-a produs în Cluj-Napoca.

Înainte de a provoca accidentul, Culiță Sterp a fost surprins de radar pe o șosea din Cluj-Napoca, conducând cu 96 km/h.

Culiță Sterp s-a urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar agenții de la rutieră i-au făcut semnale să se oprească. Nu i-a luat în seamă și și-a continuat drumul cu viteză. Câteva momente mai târziu a avut loc accidentul.

La scurt timp după accidentul care a avut loc la ora 2.00, manelistul a intrat pe interzis, a parcat mașina, a sărit gardul unui șantier și apoi s-a ascuns într-o toaletă ecologică.

Polițiștii l-au găsit și l-au testat cu etilotestul: avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, sub limita de la care se deschide dosar penal.

Șoferul pe care l-a accidentat Culiță Sterp a fost transportat la spital și a avut nevoie de investigații de specialitate.

Cum a reacționat familia manelistului după accident

Daniela Iliescu, logodnica manelistului, a spus că acesta e bine și le-a mulțumit celor care îl susțin. ”Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi”, a fost mesajul postat de aceasta.

La rândul său, Iancu Sterp, fratele artistului, a avut o primă reacție. Sportivul a publicat un fragment dintr-o piesă cântată de Culiță Sterp, iar versurile refrenului sunt cu subînțeles: „Campionii nu mor niciodată!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*